Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Introduksjon

I over 30 år, de beste kursene i grafikk og design

Designverdenen er et fascinerende univers, i sterk sysselsettingsvekst, hvor tradisjon og innovasjon finner den perfekte foreningen, og fortid og fremtid møtes.

Hvis du elsker planlegging, hvis du leter etter skjønnhet i alt, hvis du vet hvordan du skal forestille deg det som ikke eksisterer ennå, og hvis du ønsker å forvandle kreativiteten din til en arbeidskarriere... Quasar Institute er stedet du leter etter

Quasar Institute for Advanced Design har vært et banebrytende anlegg for akademisk utdanning, forskning og innovasjon innen design i over 30 år. Et skolelaboratorium som utdanner fremtidens beste designere, hjem til digitale kunstnere, 2.0-håndverkere, visjonære kreative og morgendagens designere.

Quasar Visjon

Quasar Institute for Advanced Design , grunnlagt i 1987, er et senter for høyere utdanning som har som mål å trene deg i de nye yrkene design og visuell og multimediakommunikasjon.

Quasar er hvor pålitelighet og oppmerksomhet møter innovasjon og avantgarde fremgang. Og det er her du finner det riktige svaret på forespørslene fra det stadig utviklende arbeidsmarkedet.

Det er her vi fremmer det konstante samarbeidet mellom italienske og internasjonale selskaper; det er her våre prosjekter vil engasjere deg i alle aspekter, fra begynnelse til realisering. Våre kurs gir akademiske grader på første nivå som er anerkjent av det italienske utdanningsdepartementet, og spesialiseringsgrader som er gyldige internasjonalt.

Oppdrag

Quasar Institute for Advanced Design retter seg mot mennesker og bedrifter i en global utstrekning, og utvikler deres potensial og talent gjennom høyere utdanningsprogrammer, skreddersydde tjenester, lokale/internasjonale partnerskap og kontinuerlig støtte.

Vi etablerer systemer for gjensidig vekst, oppmuntrer til analytiske ferdigheter og personlig utveksling, og skaper nettverk av fellesskap som opererer med omsorg og lidenskap.

Vi bruker en humanistisk tilnærming til forskning og produksjon, og kombinerer kreativitet og teknologi med samarbeid og bærekraftig utvikling.

Kulturelle aktiviteter og forskning

Quasar Institute for Advanced Design gjennomfører, parallelt med utdanningsaktiviteten, konstante forsknings- og kulturarrangementer, med mål om å utdanne publikum om temaer på tvers av ulike disipliner.

Vi promoterer italiensk kultur og merkevaren Made in Italy i verden; vi deltar i nasjonale og internasjonale utlysninger; vi arrangerer utstillinger, seminarer, workshops og publikasjoner.

Quasar Institute for Advanced Design har vært hovedpersonen i mer enn 300 arrangementer siden 1987; alle av dem bidro til å øke kunnskap og sensibilitet om emner av virkelige og virtuelle miljøer.

Steder

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Spørsmål