Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Introduksjon

Quantic er en ny online handelshøyskole som kobler en streng MBA-utdanning direkte til positive karriereutfall og et globalt alumninettverk.

Virksomhetsprogrammer

Quantic tilbyr to svært selektive studieretninger - gratis MBA og radikalt rimelig Executive MBA. Kurs blir levert i Quantic-appen på din mobile enhet eller datamaskin i interaktive leksjoner i små størrelser og en tilhørende faglæringsplattform. Den innovative forretningsmodellen overfører byrden med høy undervisning til arbeidsgivere som betaler for å rekruttere våre eksepsjonelle studenter.

Smart Talent

Quantants innebygde karriere-nettverk, Smartly Talent, gjør det mulig for studenter og studenter å søke etter åpne stillinger og direkte komme i kontakt med toppbedrifter. Legg din virksomhetskunnskap til å fungere, og få karrieren du fortjener. Bli utdannet. Bli ansatt.

The Quantic Team

Fra våre eksperter på forretningsinnhold til våre programmerere og ingeniører, til vårt ledende team - vi har satt sammen et team av pionerer. Vi er det samme kjerneteamet som drev Rosetta Stone fra oppstartsrøttene til det største, mest innovative språklæringsselskapet i verden.

Oppdrag

Oppgaven til Quantic School of Business and Technology er å tilby de mest innovative, utdanningsprogrammene av høyeste kvalitet, som er direkte koblet til positive karriereresultater innen virksomhet og teknologi.

Syn

Quantic søker å gjenoppfinne forskerutdanning for det 21. århundre, og tjene som en mal for en ny type skole: utnytte pedagogisk og teknologisk innovasjon og en skarp forståelse av kraften i profesjonelle nettverk for å levere læringsopplevelser og karriereresultater i klassen for studentene våre.

Vår historie

Quantic begynte med tre spørsmål: hva om du kunne lære noe fag, hvor som helst, på hvilken som helst enhet? Hva om det læringssystemet var koblet til et kraftig profesjonelt nettverk? Og hva hvis en ny forretningsmodell kan gjøre den radikalt rimelig, eller til og med gratis?

Fra denne innledende visjonen satte grunnleggerne våre opp for å bygge en ny type grunnskole.

Teamet begynte med å finne frem til en banebrytende instruksjonsmetode, og deretter bruke den i etableringen av vår toppmoderne læreplan. Etter å ha vist fart og effektivitet i forhold til tradisjonelle programmer, utviklet teamet en unik forretningsmodell som skifter kostnaden for utdanning til en kurert gruppe arbeidsgivere som ønsker å ansette studenter gjennom vår integrerte talentplattform. Og til slutt, gjennom en strenge opptaksprosess og arbeidsgivervetting, laget laget grunnlaget for et verdifullt, eksklusivt nettverk av alumner og bedriftspartnere.

I dag er Quantic stolt over å tilby en gratis MBA og en rimelig Executive MBA til ambisiøse studenter fra hele verden.

Det er en spennende vei framover. Vi håper du vil være med på reisen.

Aktiv læring. Redefinere fremtiden for utdanning.

Pedagogisk utviklet

Ingen kjedelig forelesningsvideoer. Ingen kjedelige lærebøker. Bare herlig interaktiv instruksjon designet for å gjøre læringen dramatisk enklere og raskere.

Aktiv læring

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Med flere tiår med erfaring innen pedagogisk teknologi, så vel som en pedagogisk overbevisning i erfaringslæring, har Smartly gjenoppfunnet voksenopplæring med interaktiv, mobil første læring vi kaller "Aktiv læring."

Mastery-basert Progression

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Borte er de passive tilnærmingene til videobaserte snakkehoder og langvarige prosa. I stedet utfordrer Smartly leksjoner stadig elevene, og krever interaksjon hvert åttende sekund. Som hver 5-10 minutters leksjon bygger på tidligere leksjoner, tester studentene deres forståelse mens de konfronterer nytt kursmateriell i en mestringsbasert læringsprogresjon som sikrer studenters avansement.

Ikke lær og test ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

For lenge har nettbasert utdanning systematisert de minst effektive praksisene i klasserominstruksjon, kringkasting av informasjon, og deretter testing for studentforståelse. Nettbaserte utdanningsinstitusjoner har sittende fast med dette passive paradigmet, til tross for dårlig engasjement og effektivitet.

... Test å lære!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Med Active Learning utfordrer vår kursutstyr umiddelbart studenten til å tenke som hovedperson. Vi er ikke en foreleser, men snarere en mentor og veileder, og tilbyr aktiviteter der studentene engasjerer, tar beslutninger med umiddelbar tilbakemelding. Vi tester ikke for å bekrefte forståelse, men heller som en mulighet til å undervise.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Spørsmål