Keystone logo
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Introduksjon

Poppe & Neumann - tradisjon, erfaring, suksess

Etterutdanning - profesjonell og tilpasset behovene i bransjen.

Med nå mer enn 120 år på markedet hotellet Fernschule Poppe & Neumann er den eldste utdanningsinstitusjon for folk på hotellet og catering-industrien, i catering og restaurantkjeder.

Mer enn 100.000 vellykkede akademikere og en voksende abonnent trafikk gjør hotellet Fernschule Poppe & Neumann for de fleste deltakerne utdanningsinstitusjon i bransjen.

Med våre sertifiserte og akkrediterte fjernundervisning, metodisk og didaktisk optimal undervisningsmateriale med absolutt praktisk erfaring og vår personlige oppmerksomhet for å lage din trening mål for sure!

Våre pass priser ved IHK eksamener er alltid godt over gjennomsnittet. Den viktigste grunnen er at vi fra den dag melding til en vellykket gjennomføring av IHK undersøkelse virkelig bryr seg om deg.

Ledelsen på Hotel Fernschule Poppe & Neumann har mange års erfaring. Respekt forelesere (faglærere og ledere fra industrien) er (klasserom) for de høye standarder for revisjon forsterkende seminarer.

"Bestefar, far og sønn har allerede gjort sin opplæring med hotellet Fernschule Poppe & Neumann -. Vi venter på barnebarn"

Steder

  • Germany Online

    Hotelfernschule Poppe & Neumann Kirchspieler Seite 18a 61279 Grävenwiesbach, , Germany Online

Spørsmål