Keystone logo
Point University Online

Point University Online

Point University Online

Introduksjon

Point University har utdannet studenter for Kristus-sentrert tjeneste og lederskap siden 1937. I dag tilbyr Point mer enn 40 nettbaserte programmer, som gjør det mulig for arbeidere over hele verden å få tilgang til rimelige og fleksible læringsopplevelser. Ved å bli med i Point-familien får studentene støtte og verktøy til å forfølge intellektuell, profesjonell og åndelig utvikling.

Point University gir studentene mulighet til å utstyre seg med ferdigheter for å lykkes i alle aspekter av livet. Kurs av høy kvalitet finner sted i et 100 prosent online format for å gi studentene fleksibiliteten til å sette studieplanene sine. Point tilbyr også et interaktivt nettbasert læringsmiljø som fremmer forbindelser mellom studenter og fakultet. Denne tilnærmingen gjør det mulig for professorer å oppmuntre studentene til å tenke kritisk, bygge sin kunnskap og forplikte seg til en livslang jakt på åndelig vekst.

US News & World Report har anerkjent Point University som en av de beste regionale høgskolene i sør, og Point rangert som en av de beste kristne høgskolene og universitetene i 2019. Universitetet hjelper studentene med å fremme karrieren gjennom førsteamanuensis, bachelor, master, og sertifikatprogrammer innen en rekke felt, inkludert business, psykologi, barneutvikling og departement. Studenter kan også bli med i Omega Nu Lambda, et æressamfunn som forbinder nettbaserte elever med stipend og nettverksmuligheter som støtter karrieresuksess.

Steder

  • West 10th Street,507, 31833, West Point

Spørsmål