Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Introduksjon

Gjennom sin historie har Point Park University vært stolt av sine urbane røtter og bidrag til vitaliteten i sentrum av Pittsburgh.

Det tar en spesiell person å være lærer. Du er forpliktet til å lære, og du vil gjøre en forskjell. Point Park University School of Education tilbyr bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer, inkludert mange helt online.

I våre lavere utdanningsprogrammer vil du sette foten i klasserommet i første året ditt. Vi tilbyr studieprogrammer i grunnskole og videregående opplæring - med mulighet for spesialundervisning dobbel sertifisering og våre programmer innen undervisningsstudier og førskoleopplæring, for å se hvor du vil ta karrieren din i feltet.

Våre fullstendige online utdanningskullprogrammer er for lærere som ønsker å bli rektorer, pensumspesialister og ledere i sine skoler og lokalsamfunn - og for de som søker undervisningssertifisering for første gang. Du kan bli sertifisert i et nytt område eller bli en ekspertlærer innen ditt felt.

Ved Point Park University kommer flere studenter tilbake til college for andre bachelorgrader og utdannelsesbevis i utdanning enn innen noe annet felt.

Forståelsen om at du hører hjemme foran et klasserom kan komme tidlig eller sent i karrieren, men vi er klare for deg når det kommer.

Våre utdanningsprogrammer etter studentereksamen inkluderer bachelorgrader, hovedfagsertifikater og et ABCTE-program, alle designet med fleksible tidsplaner og følsomhet overfor arbeidsstudenters behov. Selv med den travle timeplanen din, får vi timene og studentens undervisningstid du trenger for å bli en sertifisert lærer.

Point Park University er det eneste Pennsylvania Department of Education (PDE) - den anerkjente institusjonen i Pennsylvania som tilbyr et amerikansk styre for ABCTE-programmet (Certification of Teacher Excellence).

Steder

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Spørsmål