Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Introduksjon

Point Park University ligger i hjertet av sentrum av Pittsburgh, og er et dynamisk, urbane, ideelt universitet med en sterk tradisjon for liberal kunst. Point Park registrerer nesten 4000 heltids- og deltidsstudenter i mer enn 100 grunn-, master- og doktorgradsprogrammer.

Som student i et av Point Parks elektroniske programmer, vil du dra nytte av små klassestørrelser, praktisk planlegging og rimelig undervisning mens du deltar i karrierefokusert utdanning. Du kan øke karrieren din mens du lærer av professorer som underviser fra sin egen virkelige erfaring. Du vil ha tilgang til vellykkede, arbeidende fagpersoner og dra nytte av praksis og jobbmuligheter hos ledende selskaper og organisasjoner.

Point Park University utdanner studenter i et mangfoldig bymiljø og forbereder kandidater til å bruke kunnskap for å nå sine mål, fremme sine yrker og tjene samfunnene sine.

Point Park University er et institusjonelt medlem av Online Learning Consortium. OLC er et samarbeidsfellesskap av ledere og innovatører for høyere utdanning dedikert til å fremme kvalitets digital undervisning og læringsopplevelser designet for å nå og engasjere den moderne eleven - hvem som helst, hvor som helst og når som helst.

Steder

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Spørsmål