Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Introduksjon

RCSI

  • Nyutdannede er tildelt medisinske grader av National University of Ireland. Slike grader er internasjonalt anerkjente og et kjennetegn for kvalitet og fortreffelighet
  • Nyutdannede blir med i et verdifullt globalt nettverk av alumner som strekker seg inn i hvert helsesystem i alle land over hele verden

World Class Education, Global Recognition

På RCSI

RUMC-studenter drar nytte av en-til-en-mentorskap, små klassestørrelser og moderne, innovative lærestiler som er satt i et støttende fellesskap av lærere, studenter, administrativt ansatte og venner.

RUMC ligger sentralt på to steder nær hjertet av Georgetown, et UNESCO-kulturarv. Det ligger innen en fem minutters spasertur fra Penang Hospital. Campus-fasilitetene inkluderer et 200-seters foredragsteater, moderne seminarrom, et fullt utstyrt multimediasenter, videokonferanseanlegg, forskningslaboratorier, et fullt utstyrt akademisk bibliotek, et klinisk ferdighetslaboratorium, en kafeteria og studentstudie, læring og sosiale nav.

På den malaysiske campus oppfordres studentene til å balansere sine faglige og kliniske forpliktelser med et medlemskap i RUMC Student Association. Studentforeningen tilbyr en rekke sportslige, kulturelle og ekstrautviklede aktiviteter for RUMC-studentene.

Som et universitet vil fremtidige kohorter fortsette arven under RCSI

Nyutdannede har tatt opp ledende stillinger i land så forskjellige som Malaysia, Irland, Australia, USA, Brunei, New Zealand, Sveits og Storbritannia.

Våre nyutdannede er en kilde til enorm stolthet fordi de tildeles de samme globalt anerkjente kvalifikasjonene som studenter av RCSI og UCD. De blir en del av et rikt alumni nettverk med århundre gamle forbindelser i land og helsevesen systemer over hele verden.

Dette nettverket inkluderer en tidligere president i Irland, presidenten for UCD, konsernsjef for RCSI, og den nåværende presidenten for det irske medisinske rådet, og den nåværende og første kvinnelige visestatsministeren i Malaysia, Dato 'Seri Dr Wan Azizah Binti Wan Ismail . Alumni-nettverket er en uvurderlig kilde til veiledning, støtte og assistanse til alle våre kandidater.

Du drar nytte av en status og kvalifikasjon som har global anerkjennelse, noe som gir deg ubegrensede karrieremuligheter.

Steder

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål