Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Introduksjon
Pepperdine er et kristent universitet forpliktet til de høyeste standardene for akademisk dyktighet og kristne verdier, hvor studentene styrkes for liv med formål, tjeneste og lederskap. Pepperdine er konsekvent rangert som et av de vakreste stedene å studere, og er stedet hvor du blir inspirert til å lære mens du lærer å inspirere.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Oppdraget til Graziadio Business School kommer fra hjertet til universitetets grunnlegger, George Pepperdine. Han var selv en kristen forretningsmann og gründer, som tok til orde for at forretningsutdanning skulle kombineres med utvikling av kristen karakter.

Hovedmålet med en siviløkonomutdanning ved Graziadio-skolen er å produsere mer enn kompetente forretningsfolk som streber etter profitt og aksjonæravkastning; i tillegg søker skolen å produsere bedriftsledere som er etiske, entreprenørielle og globalt bevisste, og som arbeider for kollektivt beste.

Siden etableringen i 1969 har Graziadio-skolen gjort jakten på en avansert forretningsgrad så praktisk og praktisk som mulig for arbeidere, med vekt på programmer som anvender teori og bruker erfaringsbasert læring i små grupper. Undervisningen er svært samarbeidsorientert og teamorientert. Enkelte elite MBA-programmer er kohortbaserte, der små, sterkt tilknyttede lederstudentgrupper utvikler seg som en sammenhengende enhet gjennom hele studiet. Nyutdannede ved Graziadio-skolen drar også nytte av et alumninettverk på over 30 000. Alumni nyter en robust timeplan med pågående workshops, forelesninger og spesielle arrangementer for å holde ferdighetene oppdatert og for å fornye nettverkskontakter lenge etter endt utdanning.

Steder

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, USA

   Spørsmål