Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Introduksjon

Pensacola State College har vedtatt det brede begrepet "eLearning" for å referere til læringsaktiviteter som bruker elektronisk teknologi generelt og Internett spesielt. Nettstedet eLearning er kontaktpunktet for Pensacola State Colleges eLearning-aktiviteter og fungerer som inngangsporten til Pensacola State College sitt eLearning-system kalt Canvas. Pensacola State College tilbyr kurs i flere modaliteter, som alle bruker en eLearning-komponent og er beskrevet nedenfor.

Fjernundervisningskurs (også referert til som "online" -kurs) krever ikke besøk på campus, og er asynkrone, noe som betyr at studentene ikke er pålagt å møte instruktøren sin online på bestemte datoer eller tidspunkter i løpet av semesteret. Fjernundervisningskurs ligger i Canvas, som er vårt online kursstyringssystem. De har ukentlige tidsplaner, påloggingskrav og forfallsdatoer for oppgavene som må følges. Mange instruktører krever proctored testing som kan overvåkes av en bestemt nettleser, en live person på et testsenter eller et annet alternativ. Instruktøren din vil fortelle deg hvordan elektroniske eksamener blir behandlet. Når du søker i Pensacola State College kursplan, legg merke til at klassetypen for et fjernundervisningskurs er "Nettbasert kurs".

Live Online-kurs er også online-kurs, men er synkrone, noe som betyr at studentene må logge seg på kursstedet i Canvas for å møte klassen på bestemte datoer og tider i løpet av semesteret. Disse klassene bruker Zoom videokonferanse teknologi for å konstruere et sanntids læringsmiljø for studenter og instruktører. Studentene logger seg på kurset på regelmessige planlagte datoer og tider i løpet av semesteret for å ”delta” i dette virtuelle klasserommet. Live Online-klasser er perfekte for studenter som foretrekker sanntidskontakt med en instruktør, men som også ønsker å studere fra et eksternt sted. Pålitelig internettilgang, et webkamera og mikrofon kreves. Når du søker i Pensacola State College-kursplanen, må du merke at klassetypen for et live online kurs er "Live Online".

Steder

  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Spørsmål