Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Introduksjon

Gjennom positiv oppmuntring fra myndigheter og industri (Fortune 500-selskaper), tilbyr vi opplæring i ulike Business Degrees og er en fullstendig online internasjonal handelshøyskole.

Oppdrag

Gi en pedagogisk kunnskapsplattform i verdensklasse for profesjonelle prosjektkontroller.

Syn

Vær den foretrukne opplæringsleverandøren for Project Controls og utvikler fremtidige ledere med en sterk følelse av ansvar, integritet og lidenskap.

Verdier

Drive profesjonell oppførsel som fremmer tillit, ærlighet og integritet. Viser ansvarlighet, rettferdighet, respekt, tillit og ansvar.

Objektiv

Å lære og trene dagens generasjon. Gi dem ferdigheter, holdning og kunnskap for å lykkes. Møt morgendagens bransjeutfordringer og innpode en positiv visjon for å redusere problemer med en kontinuerlig tankegang for å bli selvsikre ledere innen sitt felt.

Fordeler til studenter

Global tilstedeværelse

Skolens globale opplæringserfaring gir deg fordelen av å søke på ethvert internasjonalt jobbtilbud med tillit.

PCiBS tilbyr opplæring i rammeverk for prosjektstyring til organisasjoner over hele verden.

Høyt kvalifiserte trenere

Hovedlærere har en mastergrad / Ph.D. og omfattende prosjektledelseserfaring i ulike bransjer som helse, olje og gass, petrokjemi, kjemi, prosess, gruvedrift (over og under bakken), IT, konstruksjon, etc.

Effektiv og praktisk

Våre kurs gir muligheten til å fremme karrieren din med yrkesrelevante netttilbud som utstyrer deg med ferdigheter og kunnskap som kan brukes på jobb umiddelbart.

Våre programeksperter

Vi har en enorm mengde prosjektledelse- og prosjektkontrolleksperter som utgjør en del av gruppen vår. Foreleseren med mest erfaring har jobbet aktivt i prosjektbransjen i over 45 år. Alle PCiBS-forelesere har enten en grad i handel, matematikk, ingeniørfag eller ledelse. De fleste av foreleserne har en mastergrad / Ph.D.

Hvordan du kan dra nytte

Online Project Controls' opplæringsfokus er på et stort bidrag til "grønn" ledelse og den internasjonale drivkraften mot disse svært viktige miljøhensynene. Dette har myndighetenes støtte, da prosessene vil øke bærekraften til ethvert prosjekt og gjøre dem mer effektive.

Samfunnsutvikling

Utviklingen av lokalsamfunn er i stor favør av regjeringen, ettersom PCiBS i stor grad ønsker å kunne øke samfunnsstyrken.

Hvorfor studere ved Project Controls International Business School (PCiBS)

Hva gjør oss annerledes

Global erfaring

Kompetansebasert opplæring er avhengig av å utstede kompetansebevis og motta relevant anerkjennelse for oppnådde ferdigheter for å hjelpe studentene i deres individuelle utviklingsplaner (IDP), pluss at studentene får ekspertkritikk fra foreleserne på oppgaver og rapporter.

Global tilstedeværelse

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) leverer internasjonal opplæring og har en global tilstedeværelse som spenner over hele verden.

For øyeblikket er vi i USA, Canada og Afrika, og legger til Europa og Australasia til vår globale tilstedeværelse.

Steder

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Spørsmål