Keystone logo
Pacific College Helsevesenet Bachelor of Science
Pacific College

Helsevesenet Bachelor of Science

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bachelor of Science in Healthcare Administration er et komplett program designet for å hjelpe de som har bakgrunn fra Allied Health-feltet med å komme videre med en Bachelor of Science-grad. Programmet er rettet mot helsepersonell som søker ledelsesroller på grunnleggende nivå i ulike helsetjenester.

Problemet for mange er at de fleste organisasjoner nå krever en bachelorgrad i ledelsespersonell (som det kan ta fire år å fullføre). Den gode nyheten er at Pacific College kan akseptere opptil 60 overføringskreditter fra et akkreditert treningsprogram for Allied Health. Ta dine eksisterende studiepoeng og overfør dem til BS i Healthcare Administration-programmet for å fullføre programmet på så lite som 18 måneder (heltid).

I tillegg tilbys Bachelor of Science in Healthcare Administration-programmet 100% online og dekker mange aspekter av helsevesenet for å gi deg de ferdighetene som er nødvendige for å klare deg effektivt i helsevesenets raskt skiftende miljø.

Pacific College Bachelor of Science Degree in Healthcare Administration-programmet gir kunnskap om helsevesenet, teknologi, kritiske tenkende ferdigheter og integrering av forretningspraksis med helsevitenskap. Programmet inneholder både teori og praktiske klasser i alle aspekter av helsevesenet for å gi studenten ledelsesmessige ferdigheter for stillinger i en rekke helseorganisasjoner. Studentene kan overføre studiepoeng fra tidligere teknisk videregående opplæring for å tilfredsstille kravene til teknisk og generell utdanning i nedre divisjon. Studentene kan få opptil 45 semesterenheter studiepoeng for tidligere høyskolekurs i helsevesenet.

NÅR DET ER FULLFULDT FULLFØRING AV DETTE PROGRAMMET, KAN GRADUATER FÅ:

Identifiser helsevesenets komponenter i USA og virkningen av sosiale, kulturelle, politiske, økonomiske og miljømessige faktorer på organisasjonen.

Bruk teknologi til å lage, vurdere, analysere og tolke helsedata for effektiv beslutningstaking.

Demonstrer ferdigheter med kritisk tenkning ved å bruke prinsipper for regnskap, jus, finansanalyse, menneskelige ressurser, informasjonsteknologi, planlegging og markedsføring for å løse problemer og øke ytelsen i helseorganisasjoner.

Demonstrere evnen til å integrere forretningspraksis og helsevitenskap for å ta de rette etiske beslutningene, forbedre ytelsen og bli et respektert medlem av helsevesenet.

Sysselsetting som administrator i helsepersonell kan bli funnet på sykehus, praksis i gruppelege, offentlige og private primærhelsetjenester, tannlegekontorer, optikerkontorer, sykehjem, eldresenter, polikliniske sentre / dagkirurgiske sentre, psykiske helseorganisasjoner, rehabiliteringssentre, ambulanseselskaper.

Administratorer er enten spesialister med ansvar for en bestemt klinisk avdeling eller generalister som administrerer et helt anlegg eller system. De opererer i et dynamisk og politisk ladet miljø preget av raskt skiftende regulatoriske standarder, kontinuerlig utvikling av medisinsk teknologi og praksis og dynamiske forretningsforhold.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Online MBA International Healthcare Management - University of Cumbria (UK)
    • City of Carlisle, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Online MBA folkehelseledelse - University of Cumbria (UK)
    • City of Carlisle, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • MBA - Major i Healthcare Management
    • Sharjah, De forente arabiske emirater