Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Introduksjon

Pacific College er forpliktet til å tilby de høyeste standardene innen utdanning ved å fremme en kontinuerlig intellektuell vekstprosess, karakterutvikling og akademisk integritet for å oppnå profesjonell og personlig suksess i studentens valgte yrke.

Pacific College er forpliktet til følgende institusjonelle læringsresultater: Vis mestring av kunnskap og ferdigheter lært i en omfattende utdannelse for å oppnå oppfyllelse i et valgt yrke og etablere en identitet som medlem av et mangfoldig og globalt samfunn; Bruk verdiene til profesjonalitet, altruisme, inkludering og samarbeid for å lette evidensbasert endring for å realisere delte mål; Demonstrere ferdigheter i informasjonskompetanse som fremmer et positivt livslangt syn på utdanning, yrke og selvtillit.

"Utdanning er vår" prioritet "." Ved hjelp av en "team" -tilnærming vil de akademiske behovene til hver student bli omfavnet. Studenten vil forstå at læring er en livslang prosess basert på kritisk tenkning.

Pacific College er anerkjent som et progressivt læringsmiljø der verdiene til profesjonalitet, altruisme, samarbeid og en følelse av personlig og profesjonell identitet er de viktigste målene for inkludering som medlem av et globalt og mangfoldig samfunn.

Pacific College er regionalt godkjent av Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College and University Commission.

Steder

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Spørsmål