Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Introduksjon

Vår Frue av Lake University er et privat, katolsk universitet med en dyp tilknytning til historien og samfunnet i San Antonio. Grunnlagt i 1895 av Congregation of Divine Providence, har vi utviklet et rykte for vår personlige lærestil. Siden 2011 har OLLU blitt utnevnt til presidentens høgskoleforening. Vi er et universitet som hjelper elevene til å utvikle sitt fulle potensiale i et miljø som er oppmuntrende og stimulerende.

Våre onlinegradsprogrammer forbereder fagfolk til å gi lederskap og bidra vitenskapelig til kunnskapsutvikling innenfor sine fagområder, bruke den nyeste informasjonen og teknologien til beslutningstaking og problemløsing, arbeide sammen, produktivt og etisk i kulturelt mangfoldige innstillinger, og bidra med til universitetets oppdrag ved å betjene deres lokals behov.

OLLU er dedikert og åpen for de skiftende behovene til våre studenter. Professorer gir et vell av kunnskap og erfaring til hvert kurs og er tilgjengelige for å hjelpe studenter gjennom personlige møter, e-post eller telefon. Studentene kommer først på OLLU: Du lærer av instruktører med sanntidsopplevelse samt akademiske legitimasjon, som går utover teorien for å forklare din rolle og ansvar.

Steder

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Spørsmål