
Executive Master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke
VARIGHET
12 Months
SPRÅK
Spansk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Be om tidligste startdato
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
Blandet, Fjernundervisning
Introduksjon
Turistsektoren opplever en tid med dyptgripende endringer, med virkningene av globalisering, segmentering og konkurranseevne. Innenfor dette miljøet er hotellbransjen et av markedene som har størst vekt. Forholdet mellom forbrukere og hotelltjenester er ikke immun mot disse endringene, det er en sektor i kontinuerlig utvikling, der utseendet til lavprisfenomenet veksler mellom det vanlige forholdet mellom kvalitet og pris. Denne konteksten krever søk etter allsidige, fleksible fagpersoner og ledere med kunnskap om hotelldrift og ledelse. Menn og kvinner som vet hvordan de skal innovere og utvikle strategier som oppfyller kundens forventninger og samtidig gjør hotelladministrasjon lønnsom.
Hvorfor en online master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke i dag?
- Det er en sektor med mange profesjonelle muligheter. Den spanske turistnæringen er den mest konkurransedyktige i verden, ifølge Travel and Tourism Competitiveness Index of the World Economic Forum (WEF), takket være naturressursene og infrastrukturene i landet vårt, det tredje mest besøkte i verden.
- Turistsektoren har vokst over hele verden i gjennomsnitt på 3,4%, og WEF forutsetter en vekst på 5,2% per år de neste fem årene.
- Praktisk metodikk. For å lære de beste strategiene og teknikkene, hva selskapene ser etter i dag i en profesjonell.
- Kontinuerlig evaluering og tredobbelt grad: fra Ostelea, Tourism Management School, EAE Business School og University of Lleida.
Fordeler med å studere denne mastergraden i Ostelea
- Online-modus
- Mulighet for steder med stipend
- Åpen konvokator
- Finansierings- og hjelpeprogram
Mål for master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke online
- Kjenn hotell- og restaurantbransjen, fra et internasjonalt perspektiv på sektoren og alltid fra en ledelsesmessig tilnærming.
- Utvikle en kapasitet for innovasjon og kreativitet gjennom omfattende og spesialisert ledelse, som vil kvalifisere studentene til å få tilgang til fremtidige ansvarsstillinger i hotellbedrifter.
- Utvikle din profesjonelle karriere som hotellsjef eller leder, nestleder eller nestleder, takket være opplæring som tar sikte på å oppnå resultater på globalt nivå.
- Utvikle lederegenskaper som lar deg utføre påståelig, samarbeidende og deltakende arbeid i selskaper i sektoren.
- Beherske nøklene for utvikling av strategiske planer og deres umiddelbare anvendelse i nasjonale og internasjonale hotell- og restaurantmiljøer.
To moduser å velge mellom: Online eller Blended
For å tilpasse seg studentenes behov og preferanser, tilbyr vi muligheten til å ta mastergraden online eller blandet (på Madrid og Barcelona-campusene).
online-modus
Den største fordelen med å ta den online mastergraden, en av de mest blomstrende modalitetene i nyere tid, er fleksibiliteten i timeplanene. Det er en modalitet som gjør det mulig å forene privatliv og yrkesliv med studier, en mulighet som er blitt betydelig forbedret takket være bruken av de nyeste teknologiske fremskrittene.
Blandet modus
Den består av en kombinasjon av kurs på Madrid- eller Barcelona-studiene, med bruk av ressurser og verktøy som er typiske for online læring, der Virtual Campus skiller seg ut. Ansikt-til-ansikt-øktene er delt inn i moduløkter og masterclass-økter.
Læreplan for Executive Master i hotelladministrasjon
Modul 1. Struktur av turistmarkedet, strategi og lovlighet
- Struktur og situasjon i verdens turismemarked.
- Strategisk tenkning i turistnæringen.
Modul 2. Drift, kvalitet og menneskelige ressurser
- Drift og kvalitet innen hotell- og restaurantturisttjenester.
- Personaladministrasjon i hotell- og restaurantbransjen.
Modul 3. Økonomi
- Økonomi, kostnader og investeringer i turistselskapet.
Modul 4. Markedsføring og kommersialisering
- Hotell- og restaurantmarkedsføring.
- Turismemarkedsføring og ny teknologi.
Modul 5. Innovasjon, entreprenørskap og ledelsesevner
- Turismeinnovasjon og gjesteopplevelse.
- Lederegenskaper.
Modul 6. Mat og drikke
- Ledelse av mat og drikke.
Masteroppgave
Den består av utviklingen av en forretningsplan, en produktplan som brukes på selve selskapet eller en forskningsplan som er validert og veiledet av eksperter.
Trippel grad etter fullført Executive Master i hotelladministrasjon
Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studenten oppnå en trippel grad:
- Tittelen Executive Master in Hotel Management, Catering Companies and Food & Beverage av Ostelea, Tourism Management School.
- Executive Master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke fra EAE Business School.
- Graden fra Universitetet i Lleida.
For opptak til mesteren er det nødvendig å bestå en opptaksprosess, som inkluderer et personlig intervju, designet for å sikre kandidaters egnethet og maksimal bruk av programmet.
Programmer for finansiering og økonomisk støtte
Osteleas mastergrader legger til rette for en serie finansierings- og hjelpeprogrammer for å tilby en løsning på studentenes forskjellige situasjoner. Studenten har også en akademisk rådgiver, som har ansvar for å informere og gi råd om kravene og prosedyren for å søke om stipend.
Integrerte utviklings-SMB
Vi tar hensyn til de spesifikke forholdene til små og mellomstore selskaper, deres styrking og behovet for å forbedre deres konkurranseevne og omfattende utvikling, som vi har opprettet et spesifikt tilskudd for.
Utøvende kvinne
Kvinner utgjør mer enn 40% av deltakerne i programmene våre, med en gjennomsnittsalder på 33 år. Det er en gruppe studenter som har full profesjonell og personlig modenhet, og som trenger å kombinere familie, personlige og pedagogiske aktiviteter. Av denne grunn har vi et hjelpeprogram for dette profesjonelle segmentet. Ledelsespotensialet og lederkapasiteten til hver av kandidatene vil bli verdsatt som to viktige egenskaper for studiet av kandidaturen.
Akkreditert funksjonshemming
Vi har et hjelpeprogram laget spesielt for denne gruppen, laget for å fremme og bidra til faglig utvikling av mennesker med funksjonsnedsettelser.
Faglig Excellence
En spesifikk hjelp til å belønne de som har prøvd mest. Kandidater som beviser at de har en akademisk rekord som er høyere enn en 9,5 snittpoeng, vil få tilgang til Academic Excellence Scholarship.
Gründere
Rettet mot ledere av SMB, frilansere og fagpersoner som planlegger å starte et forretningsprosjekt.
Regissører
Alternativet spesielt designet for ledere, mellomledere og kvalifiserte fagpersoner som ønsker ansvarsstillinger.