Keystone logo
Open University MSc i global utvikling
Open University

MSc i global utvikling

Online United Kingdom

2 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 480 *

Fjernundervisning

* totalkostnad

Introduksjon

MSc i global utvikling er et innovativt, tverrfaglig og fleksibelt kurs som utstyrer deg med kunnskap og ferdigheter til å forstå, undersøke og svare på de viktigste utviklingsspørsmålene i vår tid. Du vil kritisk undersøke utviklingsteori, politikk og praksis på tvers av en rekke sammenhenger, og du vil ha muligheten til å utforske seks hovedspørsmål: migrasjon, sosioøkonomisk sikkerhet, miljømessig bærekraft, teknologisk innovasjon, den globale utviklingspolitikken og politikk for å drive utvikling. Du vil også utdype forståelsen av problemene som er mest interessante for deg ved å undersøke dem gjennom fire tverrgående utfordringer: konflikt, styring, rettferdighet og transformasjon. Dette vil legge grunnlaget for å gjennomføre ditt eget uavhengige forskningsprosjekt om et utviklingstema du velger. Totalt sett vil MSc gjøre deg i stand til å bygge dybdekunnskap og forståelse av sentrale utviklingsspørsmål, ideer og debatter, samt en avansert kapasitet for kritisk og refleksiv tenkning, uavhengige studier og forskning, og kollektiv dialog og handling.

Hovedtrekk ved kurset

  • Bygger en dybdeforståelse av utviklingsteori, politikk og praksis.
  • Forbedrer din evne til å identifisere og analysere ulike former for bevis, slik at du kan intervenere kritisk og trygt i utviklingsdebatter.
  • Utstyrer deg med de grunnleggende ferdighetene for en karriere innen utvikling og relaterte områder.
  • Tilbyr banebrytende kursmateriell som trekker på den internasjonalt anerkjente utviklingsundervisningen og forskningen til våre akademikere.

Programresultat

Læreplan

Opptak

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål