Keystone logo
© BIMM University
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Introduksjon

75% rabatt på alle kurs ved hjelp av koden SA75

Ønsker du å melde deg på kurs til ...

  • Forbedre karrieren din
  • Forbedre noen aspekter av ditt hjemmeliv
  • Utvikle en ny interesse

Da vil du nyte og ha stor nytte av denne Fast Track-studien som er tilgjengelig på tvers av et omfattende utvalg av kurs.

Fast Track Kurs

Disse nettkursene presenteres vakkert i en modulær stil som bygger din kunnskap og forståelse i tiden som er bevist trinnvis. Dette gjør læring en fornøyelse, og du trenger ikke noen tidligere pedagogiske kvalifikasjoner.

I stedet for å måtte puslespill over sammensetningen av en skriftlig oppgave ved slutten av hver modul, er det en rekke flervalgsspørsmål. Disse sikrer at du har absorbert materialet og de fungerer også som en sikker metode for å huske nøkkelpunktene. Ikke bare at studietiden din er redusert, og det er også gebyrene.

En slik presentasjonsmetode gjør at du kan studere og fullføre kurset ditt hvor og når du vil, enten på en bærbar PC eller en tavle-datamaskin.

Disse Fast Track kursene er enten uavhengig akkreditert under ABC Awards QLS lisensen eller sertifisert av Online Academies .

Flere valgmetoder for å vurdere moduler

Dine individuelle moduler vurderes ved å fullføre en rekke flervalgsspørsmål. Denne metoden gjør at du kan fortsette jevnt gjennom kurset mens du forplikter deg til å minne de viktigste punktene til hver modul.

Sertifiserte kurs

Du vil bli tildelt et Online Academies Diploma når du har fullført alle modulene 'multiple choice question assessments. Dette bekrefter at du har fullført kurset, har forstått materialet i den.

Kvalifiserte kurs

Hvis du har valgt å studere et akkreditert kurs, vil det være et spørreskjema online for å ta etter at de endelige spørsmålene om flere valg har blitt fullført. Dette gir uavhengig akkreditering under ABC Awards Kvalitetslisensordningen

Tutor Support

Når du registrerer deg, kan du være sikker på suksess fordi det vil være en erfaren, kvalifisert og vennlig veileder på hånden for å svare på dine spørsmål. Kontakt vil bli sendt via e-post.

Din tid!

Du har friheten til å velge din egen tid for å nyte studiet.

Ditt tempo!

Fullfør kurset ditt i 2 uker eller ta 2 år. Valget er ditt.

Din investering!

Det er på tide å investere i deg. Og vi støtter deg med lave, lave avgifter.

Din enhet!

Bruk det som er enkelt for deg på den tiden; Bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.

Posisjonen din!

Tilpass studien din rundt bevegelsene dine; hjemme, når du reiser eller slapper av.

Steder

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Spørsmål