Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Introduksjon

Med et eksklusivt fokus på digital markedsføring, er Online Marketing Institute ( OMI ) unikt posisjonert for å gi deg den nyeste praktiske, virkelige kunnskapen for å holde deg foran spillet. Du er opptatt. Derfor utvikler vi høyt fokuserte 5-10 minutters leksjoner som du kan få tilgang fra jobb, hjemme eller mobil etter planen.

Våre omfattende læreplaner gir friske tak på de viktigste digitale emnene, undervist av fageksperter som også er eksepsjonelle lærere. Så du holder deg ikke bare oppdatert, du holder deg inspirert.

Online Marketing Institute jobber med deg for å vurdere ferdighets- og kunnskapshull. Vi vil lage et opplæringsprogram som hjelper ansatte å mestre kritiske taktikker og strategier som driver forretningsvekst.

Med Digital Marketing Training kan du trene teamene dine om digitale markedsføringsverktøy, taktikker og strategier. Bransjeledere underviser i mikro-leksjoner om dagens viktigste og relevante digitale markedsføringsemner. Fullt passelig & branded portal lar deg velge innhold og lærings Pathways som er riktig for din virksomhet, etter region, avdeling eller enkeltperson. Rapporteringspanel, Digital Diagnostic IQ og andre engasjementsverktøy lar deg identifisere kunnskapshull og spore teamets fremgang.

Custom Training gir on-demand, videoopplæring til arbeidsstyrken din eller kunder i en privat læringsportal som er fullt tilpasset for å dekke bedriftens behov. Ombord kunder og trene dem på produktet ditt for å sikre at de virkelig forstår og utnytter det maksimalt, og øker kundelojaliteten. Du kan bruke ditt eget innhold eller la Online Marketing Institute produsere klasser ved hjelp av de nyeste instruksjonsdesignmetodene. Du kan inkludere viktige verktøy som et sporings- og rapporteringspanel, vurderinger, lekser og læringsveier.

Steder

  • San Francisco

    San Francisco, USA

    Spørsmål