
Master in
Master i merkevarebygging og merkevarestrategi OBS Business School

Introduksjon
Master i merkevarebygging og merkevarestrategi gir kommunikasjons- og markedsføringsfagfolk alle nøkler og verktøy for å designe og implementere en vellykket merkevarestrategi i samsvar med verdiene, kulturen og forretningsmålene.
Universitetet i Barcelona
Få den doble graden til vår akademiske partner, det ledende universitetet i Catalonia og Spania med mer enn 560 års historie bak seg.
QS Stars Rating System
Vi er den første 100 % online Business School i verden som mottar QS Stars-vurderingen, og oppnår den høyeste utmerkelsen, fem QS-stjerner, i kategorien Online Learning.
AMBA BGA-medlemskap
OBS er medlem av BGA (Business Graduates Association) til AMBA, en institusjon som anerkjenner den akademiske kvaliteten til høypotensial Business Schools.
Opptak
Læreplan
Master i merkevarebygging og merkevarestrategi gir deg nøkkelkunnskapen som vil tillate deg å utvikle, implementere og administrere en merkevarestrategi. Vårt program er strukturert i 2 blokker og kulminerer med det avsluttende masterprosjektet. I tillegg vil det under utviklingen av programmet være to frivillige workshops og ulike tilleggsaktiviteter.
- Blokk 1. Prosess for merkevarestyring
- Blokk 2. Trender innen merkevareledelse
- Avsluttende masterprosjekt
- Workshops og tilleggsaktiviteter
1. Prosess for merkevarestyring
1.1 Strategisk og operativ markedsføring
1.2 Merkevarens rolle i næringslivet: konkurransedyktig merkevarebygging
1.3 Analyse og diagnose av merkevaren
1.4 Merkevaredesign: visuell og bedriftsidentitet
1.5 Implementering og kommunikasjon av merkevaren
1.6 Reklame- og merkevarekampanjer
1.7 Virkningen av merkevaren: analyser og beregninger
2. Trender innen merkevareledelse
2.1 Emosjonell merkevarebygging: Nevromarketing
2.2 Bærekraftig merkevarebygging: Etisk markedsføring
2.3 Nye trender innen merkevarebygging
TFM og tilleggsaktiviteter
Mesterens siste arbeid
Målet med masteroppgaven i merkevarebygging og merkevarestrategi til OBS Business School er at studentene skal anvende kunnskapen som er tilegnet i programmet i utviklingen av en merkevarestrategi knyttet til en ekte bedrift.
Ytterligere aktiviteter
Master i merkevarebygging og merkevarestrategi kompletteres med konferanser og seminarer som gis i hver av blokkene. Disse tilleggsaktivitetene utføres av anerkjente fagfolk innen bedriftsledelse som gjennom videokonferanser presenterer sine erfaringer og praktiske saker.
Workshop: Kreativ tenkning
I denne workshopen vil studentene se prosessen knyttet til kreativ tenkning, samt arbeide med de ulike nøkkelferdighetene for å utvikle den (analyse, problemløsning, åpent sinn, kommunikasjon og organisering).
Workshop: Historiefortelling
I denne workshopen skal studentene jobbe, på en praktisk måte, med de ulike fortellerteknikkene, både for konstruksjonen av den institusjonelle diskursen og for utviklingen av influencere som er i stand til å generere engasjement.
Workshop: Oppretting av employer brand gjennom Linkedin
Vi er i et likvid marked og et 100 % digitalt og skiftende miljø. I denne sammenheng, for å øke ansettbarheten, er det viktig å jobbe med det profesjonelle merket og lage en online personlig merkevarestrategi. I denne workshopen vil studenten lære å identifisere sin forskjellsverdi, å spesifisere sitt faglige mål og å definere bildet de trenger å formidle for å få mer ut av nettverkene.
Professor: María Millán, strategisk forretningskonsulent/forretningstransformasjon og "Trusted Advisor" for administrerende direktører.
'Kasusstudier': Kasusmetode
Den praktiske delen av programmet er viktig og fullfører den teoretiske opplæringen. For dette vil det i løpet av kurset være debatter om aktuelle problemstillinger og interesse for hvert av fagene, simuleringer for beslutningstaking brukt på reelle situasjoner eller praktiske saker der problemene som reises vil bli analysert fra et akademisk synspunkt og de foreslåtte løsningene , samt kriteriene som er tatt i betraktning for å gjennomføre dem.
Webinarer
Mesteparten av opplæringen gjennomføres asynkront, det vil si at kunnskapsutvekslingen gjennomføres gjennom en plattform som tillater deling av skriftlige tekster uten at det er behov for at folk er koblet sammen samtidig.
I tillegg er det i hver av modulene organisert synkrone økter eller 'webinarer', hvor alle deltakerne er koblet sammen samtidig gjennom en applikasjon, som tillater utveksling av kunnskap i 'sanntid'.
Metodikk
OBS Student ON-metodikken fokuserer på studentene, og fremmer deres faglige utvikling i et 100 % nettbasert miljø
OBS Den har en nettbasert metodikk der kjernen er studenten. Alltid støttet av aktive professorer med internasjonal prestisje, som deler sin kunnskap for å styrke den faglige utviklingen til studentene gjennom en fleksibel, samarbeidsmetode med personlig oppfølging. Målet er å skape en unik pedagogisk opplevelse som tillater assimilering av kunnskap på en praktisk måte.
Student ON har studenten som sin grunnpilar, og derfor har studentene gjennom hele kurset sin programleder, en akademisk figur som følger dem på en personlig måte.