Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Introduksjon

online programmer

Oakland City University gjør det enklere enn noensinne å tjene graden du vil, uansett hvor du bor. Vårt brede utvalg av graduate og undergraduate online grad programmer ikke bare gir deg ubegrensede karrieremuligheter, men også lar deg å nå dine personlige og profesjonelle mål i mindre tid til en rimelig pris. På OCU, aksepterer vi opp å doble mengden overføre studiepoeng godtatt ved andre høgskoler og universiteter, samt komplette tidligere erfaring vurderinger, å kutte kostnadene ytterligere.

Se vår omfattende liste over online grader, og se hvordan vår praktisk 5-ukers klasse rotasjon og den fleksible online levering kan ta deg til neste nivå i karrieren.

HEAD I kjernen av OCU Foundation er en forpliktelse til å tilby en enestående utdanning i de liberale kunst og vitenskap. Denne brede pedagogisk erfaring forbereder våre studenter med nødvendig kunnskap for å anvende prinsippene lært i klasserommet til de problemer og problemer i dag.

HEART Fremstillingen av hodet uten tilkoblingen til hjertet etterlater en person blottet for formålet. Universitetet mener den åndelige dannelsen av den enkelte er avgjørende for å lykkes med en student. Rik på tradisjonen av General Baptist kirkesamfunn OCU tilbyr studenter, lærere og andre ansatte mulighet til å undersøke sin egen tro og å utvikle en forståelse av hva de virkelig mener og evnen til å uttrykke sin tro verbalt.

HANDS Kunnskap uten evne til å anvende blir litt mer enn en akademisk øvelse. Den OCU Foundation gir studentene mulighet til å ex-pressen sin tro og akademiske prestasjoner gjennom guidede responser som internasjonale misjonsturer og samfunnstjeneste.

HVORFOR VELGE OCU ONLINE?

ACCELERATED Oakland City University kurs er enten 5 eller 8 uker lang. Med flere startdatoer kan du enkelt justere din utdanning for å passe din timeplan.

BELEILIG Studere hvor som helst, når som helst. Våre online programmer gjør det enkelt å få den beste trosbasert utdanning uansett hvor du er.

HØY KVALITET Bli med i vår varme tro-baserte samfunnet og har tilgang til et nettverk av fagfolk over hele verden.

RIMELIG OCU tilbyr en kostnadseffektiv trosopplæring. Med våre online programmer du spare på reiseutgifter og kan redusere tiden du tar fri fra jobben.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Spørsmål