Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Introduksjon

En ny måte å lære filmskaping på

Samarbeidskursene våre redefinerer online filmutdanning. Drevet av en dynamisk, interaktiv plattform vil du lære nye ferdigheter og få tilbakemelding på prosjekter fra NYU-fakultetet.

Ekspertledede 6-ukers kurs skreddersydd for dine lidenskaper – og timeplanen din

  • Kickstart Your Portfolio: Våre morsomme og fokuserte kurs er utviklet for å hjelpe studenter med å lage enestående shorts og manus – som gir veiledning, støtte og tekniske karbonader.
  • Opprett og koble til: Du vil møte en-til-en med fakultetet for å diskutere målene dine, supplere strenge klassediskusjoner og motta viktige tilbakemeldinger på prosjektene dine
  • En ny læringsplattform: Vår nye plattform gir tilbakemelding i sanntid, direktesendte videomøter, kollegasamarbeid og mer. Personalet er tilgjengelig for å svare på spørsmål om plattformen.

Dynamiske kurs

Modellert på Tischs anerkjente filmskolepensum – og bygget for å unngå den upersonlige opplevelsen av så mange nettprogrammer – inkluderer hvert av våre kurs ukentlige individuelle og samarbeidsoppgaver.

Designet for å gi deg planleggingsfleksibilitet, vil du bli med på live videomøter med lærere og klassekamerater.

Videoforelesninger levert av Tisch-fakultetet og produsert av virkelige filmskapere lar studentene fordype seg i materialet i sitt eget tempo.

Du vil bli inspirert til å lage flott arbeid og motta rikelig med veiledning.

Merk: noen funksjoner er ikke tilgjengelige for Cinematography Fundamentals

Studentuttalelser

Opptak

Steder

  • New York

    721 Broadway, , New York

Spørsmål