Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Introduksjon

Tjen en amerikansk mastergrad online fra Norwich University På Norwich University, har du muligheter. Med fem nasjonalt anerkjente masterstudier og en fleksibel online plattform er det enklere enn noensinne å nå dine faglige mål. Få din grad uten å reise hjem, med Norwich, en amerikansk institusjon som har nesten 200 år med å utvikle ledere. På så få som 18 måneder kan du tjene en anerkjent amerikansk mastergrad uten å forlate hjemmet, mens du fortsetter med dine personlige og faglige ansvar. Som student i en av Norwichs nettstudier, utvikler du trekk som er felles blant ledere i alle fagdisipliner, integritet, tillit, lojalitet og ære gjennom et bredt spekter av muligheter som vil styrke deg på måter du aldri har forestilt deg. Forbedre karrieren din fra din datamaskin ved å velge en av følgende masterstudier:

 • Master of Business Administration
 • Master of Civil Engineering
 • Master of Arts i diplomati
 • Master of Arts i internasjonale relasjoner
 • Master of Science i informasjonssikkerhet

Alle Norwich-nettprogrammene tilbyr relevante, fokuserte læreplaner og små interaktive klasser. Som en institusjon som lenge er knyttet til innovasjon i utdanning og forberedelse av nasjonens virksomhet, regjeringen og militærledere, fortsetter Norwich fakultet og dets kandidater til å bidra til utviklingen av nasjonens og verdens økonomiske, politiske og sosiale infrastruktur. Vår Norwich University online læringsplattform fremmer et høyt nivå av interaktivitet blant studenter og fakultet. Klasser er kapasitet på 16 studenter for å fremme dybdegående diskusjoner og hyppige en-mot-en-interaksjoner. Den høye kvaliteten og fleksibiliteten til våre onlineprogrammer tiltrekker seg ekstremt motiverte og talentfulle studenter fra mangfoldig faglig og kulturell bakgrunn. Som et resultat lærer elevene ofte så mye av hverandre som de gjør fra sine professorer og la våre programmer med verdifulle profesjonelle kontakter og vennskap. Fordeler med Norwichs online grader:

 • Kurset er praktisk online og kan fullføres på egen plan fra komforten til ditt hjem eller kontor
 • Velg mellom fire tilgjengelige startdatoer hvert år: Mars, juni, september, desember (med unntak av Master of Civil Engineering som har 2 tilgjengelige startdatoer: mars og september)
 • Motta 24/7 teknisk support, tilgang til over 100 databaser, 54.000 elektroniske tekster og tusenvis av bøker og elektroniske tidsskrifter, og et dedikert supportteam for å sikre suksess i programmet.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål