Keystone logo
Norwich University Online

Norwich University Online

Norwich University Online

Introduksjon

Norwich University's College of Graduate and Continuing Studies tilbyr mastergrader, bachelorgrad, sertifikater og etterutdanningsprogrammer for yrkesaktive voksne og livslange elever. Våre programmer er designet for å imøtekomme studenters varierte arbeidsplaner og livsstil, og leveres gjennom Norwich University Online , en virtuell og svært interaktiv læringsplattform som forbinder Norwichs eksepsjonelle fakultet og læreplaner med studenter over hele landet og rundt om i verden.

Å informere våre state-of-the-art online tilbud er vår 200 år lange historie med akademisk dyktighet og innovasjon. Fra å være landets første private høyskole som tilbyr sivilingeniørundervisning til å være en av de første institusjonene som mottok utpekelsen som NSA Center of Excellence in Information Security Education, har Norwich ledet avgiften innen høyere utdanning siden den ble grunnlagt i 1819. Vår online kandidat- og etterutdanningsprogrammer utvider og bygger videre på den banebrytende arven og forbereder motiverte studenter på lederroller i dagens mest kritiske felt.

Vårt løfte til deg

  • Relevante og respekterte online akademiske programmer.
  • Fleksibilitet: fullfør kursene dine til tider som passer til timeplanen din.
  • Et dynamisk og interaktivt læringsmiljø.
  • Muligheter for å umiddelbart bruke kurset ditt på din arbeidsplass eller lokalsamfunn.
  • Eksepsjonell studenttjeneste.
  • Engasjert fakultet og en personlig opplevelse.
  • Et fellesskap av andre livslange elever.

Vårt oppdrag

Gjennom relevante akademiske programmer, engasjerte fakulteter og en personlig utdanningserfaring har Norwich University's College of Graduate and Continuing Studies skapt et dynamisk læringsmiljø som gir voksne elever mulighet til å gjennomføre positive endringer i deres liv, organisasjonene de jobber i og lokalsamfunnene hvor de bor.

Under oppdraget vårt ligger et sett med felles verdier og oppfatninger som både informerer vår undervisning og driver vår vekst som institusjon:

Ledelse og service - Vi tror at positiv endring begynner med de som leder, og for å være en effektiv leder må du være villig og forpliktet til å tjene et formål som er større enn deg selv. Alle programmene våre legger vekt på utviklingen av lederskapskjerner: et sterkt etisk grunnlag, et strategisk tankesett, et globalt perspektiv, evnen til å kommunisere med tydelighet og gjennomslagskraft, og et overordnet engasjement for service.

Tenker og handler - Å vite hva du skal gjøre er viktig. Å vite hvordan du gjør det er like viktig. Gjennom en læreplan som balanserer teoretisk kunnskap med virkelige erfaringer og praksis, hjelper vi studentene våre med å bli grundige tenkere og strategiske gjerere som gir konkret verdi til arbeidsplasser og lokalsamfunn.

Livslang læring - Vi mener jakten på kunnskap bør være en kontinuerlig bestrebelse og tilby et bredt spekter av akademiske programmer som møter studenter på ulike stadier av karrieren og livet. Enten studenter søker profesjonell utvikling eller personlig oppfyllelse (eller begge deler), er programmene våre designet for å lette livslang læring og fortsatt selvforbedring.

Utfordring og støtte - Vi tror at det meste som er verdt å gjøre krever hardt arbeid - en tro som er oppsummert i vårt institusjonelle motto: Forvent utfordringer. Oppnå utmerkelse. Målet vårt som høyskole er å presse studentene til sitt beste, samtidig som de gir dem den støtten de trenger for å lykkes. De vil oppleve denne støtten som student og utover som medlem av Norwich alumni -samfunnet.

Vår forpliktelse oppfylt gjennom Norwich University Online

I tråd med vår forpliktelse til å tilby programmer som gjenspeiler de ulike faglige og personlige målene til studentene våre, leverer College of Graduate and Continuing Studies sin mastergrad, bachelorgrad, doktorgradsbevis, et undervisningsbevis og berikelsesprogrammer gjennom Norwich University Online . Denne dynamiske online læringsplattformen gjør det mulig for yrkesaktive voksne og andre livslange elever å videreutdanne seg uavhengig av plassering eller tidsplanbegrensninger.

Steder

  • Harmon Drive,158, 05663, Northfield

Spørsmål