Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Introduksjon

Med mer enn 4 millioner+ elever i 170+ land, er Great Learning, en del av BYJU'S-gruppen, et ledende globalt edtech-selskap for profesjonell og høyere utdanning som tilbyr bransjerelevante programmer i blandede, klasseroms- og rent nettbaserte moduser på tvers av teknologi, data og forretningsdomener. Disse programmene er utviklet i samarbeid med de beste institusjonene som Stanford Executive Education, MIT Professional Education, University of Texas i Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay og mer.

Vårt oppdrag

Muliggjør karrieresuksess i den digitale økonomien

Som Indias største profesjonelle læringsselskap og et globalt fotavtrykk i 170+ land, er vi på et oppdrag for å gjøre fagfolk over hele verden dyktige og fremtidsklare.

I løpet av de siste 7 årene har vi vært i stand til å levere læring til fagfolk over hele verden, og tusenvis av dem har vært i stand til å oppnå vellykket karriereprogresjon i ledende selskaper som Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey og mer.

Vår historie

2021 - Bli med i BYJUs gruppe

Etter å ha markert en enorm vekst og fortjeneste til tross for at vi var med støvler, håndhilste vi i år på BYJU'S, en av de beste edtech-organisasjonene i verden. Vi samarbeidet og lanserte ferske programmer med blant annet Deakin University, National University of Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Shiv Nadar University og nådde en rekordmilepæl med å oppgradere 4 millioner+ elever på plattformen vår. Vi ble også tildelt "Årets beste online ferdighetsleverandør" av Entrepreneur India.

2020 - Northwestern University Collaboration

Dette var et viktig år for oss. Vi lanserte flere internasjonale programmer og utvidet vårt globale fotavtrykk til 140+ land, noe som gjør oss til en av de største profesjonelle læringsselskapene rundt om i verden. Vi har også innledet et nytt partnerskap med Northwestern University

2019 - Internasjonalt universitetssamarbeid

I år har vi diversifisert porteføljen vår med programmer innen Cybersecurity og Design Thinking, gjennom samarbeid med Stanford Executive Education. Vi utvidet også tilbudene våre for seniorledere med spesialtilpassede programmer innen AI og Analytics. Vi lanserte GL-Excelerate, vårt flaggskip karriereinitiativ for å koble elever og alumni med de beste bedriftene i landet.

2018 - Partnerskap med Texas McCombs

Vi lanserte den 50. gruppen av flaggskipprogrammet vårt i Business Analytics, i tillegg til å samarbeide med University of Texas i Austin, McCombs School of Business for å lansere det internasjonalt. Vi lanserte også 6 nye programmer innen Cloud computing, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Artificial Intelligence og Machine Learning. Gjennom disse initiativene påvirket 5000+ arbeidsfolks liv og karrierer gjennom programmene våre.

2017 - 2 millioner læringstimer

Great Learning leverte med suksess 2 millioner læringstimer (og det teller) i vår søken etter å gjøre enhver profesjonell fremtidsklar i en ekstremt datadrevet verden. Vårt nyeste program, PG Program – Big Data (PGP-BDA), lanseres i Bangalore, Hyderabad og Chennai.

2016 - Utvidelse til 6 nye byer

Great Learning utvider sine vinger til 6 storbysentre, inkludert Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai og Hyderabad. To nye programmer lanseres – PG Program in Management og BACP (Business Analytics Certification Program). Vi påvirker 1000+ arbeidsfolks liv og karrierer gjennom programmene våre.

2015 - Rangert som nummer 1-program

PG Program – Business Analytics (PGP-BABI) er oppført som det beste analyseprogrammet i landet av Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard, etc. Dette fortsetter i to år på rad og vi jobber hardt for å beholde numerouno-statusen vår.

2014 - Første program lansert

Flaggskipprogrammet vårt i Business Analytics (PGP-BABI) lanseres i 3 byer – Chennai, Bangalore, Gurgaon. Teamet jobber tett med fakultetet, industriledere, alumner og studenter for å gjøre programmet svært bransjerelevant, omfattende og strengt.

2013 – Oppstart

Mohan Lakhamraju og Hari Nair grunnla Great Learning for å realisere drømmen deres om å gjøre alle arbeidere i landet dyktige på data. Programutvikling og markedsundersøkelser begynner like etter.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Spørsmål