Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Introduksjon

Kellogg School of Management ved Northwestern University er dedikert til å utdanne og inspirere modige ledere som bygger sterke organisasjoner. Vekst er en utfordring for enhver leder og organisasjon som står overfor - på tvers av sektorer, markeder, land og økonomier. Gjennom en særegen tilnærming til forretningstankeledelse og levende samfunnsstyrt kultur, utvikler Kellogg modige, drevne og støttende ledere som klokt utnytter kraften i markedene for å skape varig verdi.

Kellogg School of Management ved Northwestern University samarbeider med GetSmarter for å skape en best-in-class online utdanningserfaring: fra utforming av programmer som leverer verifiserbar kompetanse til den personlige, folkemedierte støttestudentene får.

Utvalget av online-programmer ledes av det anerkjente fakultetet i Nordvest-Kellogg og en rekke bransjeeksperter, med en særegen tverrfaglig tilnærming til ledelse av forretningstanker. Etter vellykket gjennomføring av et program, går studentene bort med et offisielt sertifikat som vil bidra til å skille dem fra hverandre i det konkurrerende arbeidsmiljøet.

programmer

Kellogg School of Management ved Northwestern University tilbyr også:

  • Digital Operations Management
  • Forretningsrett for ledere
  • Strategisk Change Management

Kontakt

+1 847 440 3906
[email protected]

Steder

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Spørsmål