Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

Introduksjon

Om oss

Våre online ingeniørprogrammer har alle fordelene av en opplevelse på campus ved et universitet i verdensklasse.

Excellence in Engineering

Når du studerer ved NC State Engineering Online, er du en del av NC State College of Engineering, en nasjonal leder. Studenter i våre fjernprogrammer oppfyller de samme strenge standardene som de i klasserommet.

Ingeniørfakultetet vårt er enestående. Seksten av dem er medlemmer av National Academies of Science, Engineering and Medicine, og andre har vunnet anerkjennelser fra Det hvite hus, MIT Technology Review og National Science Foundation. Dette fakultetet jobber tett med NC State's dype liste over partnere i regjeringen og industrien, og søker praktiske løsninger på globale utfordringer.

Som online ingeniørstudent vil du også ha tilgang til ressurser som hjelper deg med å lykkes, inkludert biblioteker i verdensklasse, vårt virtuelle databehandlingslaboratorium, proctoring på campus og NC State Bookstores.


borevina / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

En registrering av suksess

Ingeniørfag er et stadig skiftende felt. Dagens fremskritt vil være gårsdagens nyheter, raskere enn du tror. Grunnleggende du har lært som studenter eller på jobbsiden vil alltid være relevante, men teknologien og ressursene du bruker vil endres kontinuerlig. Derfor er livslang læring en så viktig prioritering for ingeniører, og å tjene en mastergrad eller fagbrev er den beste måten å ligge foran kurven.

I NC State har vi en lang rekord med suksess innen teknisk fjernundervisning - mer enn 40 år lang. Vi er fullstendig akkreditert av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools, og vi er autorisert i alle amerikanske delstater for levering av online gradsstudier.

Mye har endret seg siden vi startet i 1978, med bredbåndstilkoblinger som erstattet videokassettopptakere og nye felt som erstattet synkende. Det som ikke har endret seg er kvaliteten og integriteten til ingeniørutdanningen vi tilbyr.

Steder

  • Raleigh

    Raleigh, USA

Spørsmål