Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Introduksjon

vår filosofi

Filosofien til The New England School of English er å gi det beste innen engelsk språk- og kulturopplæring: å tilby et intellektuelt utfordrende program av høyeste kvalitet i et varmt og støttende miljø. Kort sagt, målet vårt er å gi en ekstraordinær mulighet til å lære engelsk.

Hvorfor NESE ?

Fullstendig språklig og kulturell fordypning

På NESE lærer elevene mer enn bare språk; de lærer amerikansk kultur også. Studentene våre lykkes raskt fordi intensiv engelsk språkopplæring kombinert med fullstendig kulturell fordypning har vist seg å maksimere språklæringen. På NESE deltar elevene på intensive klasser på dagtid og har muligheten til å reise hjem til et amerikansk familieopphold eller en sovesal om kvelden. Hele dagen, hver dag, utsetter vårt intensive program studentene for amerikansk språk og kultur, og gir en mulighet for raskest mulig språklæring.

Utmerkede lærere

På grunn av sitt enestående rykte, tiltrekker NESE lærere som har både lavere eller videregående grader fra noen av de beste universitetene i USA, inkludert Harvard, Yale og Columbia. Uansett hvor lærerne våre har oppnådd gradene sine, er NESE lærere dynamiske fagfolk med eksepsjonell undervisningserfaring som har blitt valgt ut til å undervise ved NESE på grunn av deres høye ekspertise og engasjement.

Små klasser

Gjennomsnittlig klassestørrelse er 12 elever. Små klasser sikrer livlige diskusjoner, hyppig studentdeltakelse og intensiv interaksjon mellom student og lærer.

Intensive og semi-intensive programmer fem dager per uke

Studentene kan velge mellom å delta i NESE sitt intensive program fra 9:00-3:15 hver dag eller i NESE sitt semi-intensive program fra 9:00-12:00 hver dag. Begge programmene tilbyr 10 nivåer av språk- og kulturopplæring, full tilgang til alle NESE -fasilitetene og et valg mellom sovesal eller hjemmeopphold.

Valgfag og SFO-kurs

I tillegg til våre intensive akademiske klasser, kan elevene velge valgfrie og etterskolekurs for å hjelpe dem å nå målene sine raskere. Valgfrie og etterskolekurs inkluderer TOEFL®-forberedelse, forretningsengelsk, juridisk engelsk, uttale og universitetsforberedelse. NESE viderekomne studenter kan også ta kurs i sitt område av spesiell interesse ved Harvard Extension School og andre høyskoler i området. (Vær oppmerksom på at fem studenter må registrere seg for at et NESE skolefritidskurs skal finne sted.)

Offisielle utskrifter og sertifikater

På slutten av hver økt vil du motta en NESE -utskrift som gir informasjon om dine engelskkunnskaper og akademiske prestasjoner innen hvert ferdighetsområde. Du vil også motta et NESE -sertifikat for deltakelse for å delta i programmet vårt, og når du har fullført NESE sitt mest avanserte nivå, vil du bli tildelt NESE -diplomet. I tillegg, hvis du oppnår akademisk fortreffelighet, vil du bli anerkjent som en "Honours Student". En notering av dette vil vises på din offisielle NESE -utskrift.

En ideell by, en ideell universitetssetting

NESE ligger ved siden av Harvard University i sentrum av Harvard Square i Cambridge. Harvard Square er et samlingspunkt for studentaktivitet og et av de mest interessante og dynamiske studentsentrene i USA. NESE ligger bare 100 meter fra tog- og busstasjonene og 10 minutter fra Boston sentrum. Vi er også mindre enn to timer unna flott skikjøring, havseiling og vakre, historiske Cape Cod.

Fleksibel timeplan

Vi tilbyr intensive 4-ukers økter som begynner på 12 forskjellige tider gjennom året. Dette betyr at du kan starte engelsktreningen på et tidspunkt som passer best for timeplanen din.

Forhåndsarrangementer for overnatting

Gjennom hele året kan studentene velge å bo i et amerikansk familiehjem eller på en hybel. Fordi NESE ordner alle boligordninger før studentene forlater sitt eget land, enten studentene velger å bo i et hjem eller på en hybel, kan de dra direkte fra flyplassen til sitt nye hjem. NESE tar ingen gebyrer for å lage boligordninger.

Et program for profesjonelle

På grunn av fleksibiliteten til NESE -pensumet kan fagfolk velge kursene de vil ta. Dette er ideelt for fagfolk hvis arbeid ikke tillater dem å følge vår intensive læreplan. I tillegg til vårt vanlige intensive program, er privatundervisning og NESE valgfag noen av alternativene på NESE for profesjonelle.

Et program for studenter

Vår intensive læreplan er spesielt utviklet for å hjelpe studentene med å nå sine akademiske mål så raskt som mulig. I tillegg til våre intensive klasser tilbyr vi et TOEFL®-forberedelseskurs, den institusjonelle TOEFL®-eksamenen hver måned og et universitetsforberedelseskurs. Vi tilbyr også omfattende pedagogisk rådgivning og en universitetsplasseringstjeneste, et universitetsressursbibliotek for å hjelpe studenter med å planlegge fremtidige studier i USA, og opptak til universiteter i området uten å ta TOEFL®.

Gratis rådgivning og tjenester

Vårt utvalg av gratistjenester er omfattende: boligplassering før ankomst, universitetsrådgivning og -plassering, bruk av NESE datafasiliteter, ubegrenset bruk av NESE e-post og Internett, NESE utskrifter og sertifikater, og rådgivning fra våre erfarne representanter rundt om i verden.

Steder

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Spørsmål