Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Introduksjon

NationsUniversity er dedikert til vår tilnærming til å undervise i Skriften og tror at Guds Ord er nøkkelen til en bedre verden. Disse sjenerøse giverne er villige til å betale for de første tre månedene av studiet. Denne gaven lar deg studere uten kostnad unntatt registreringsavgiften på $ 25. Disse giverne er villige til å investere i deg og hjelpe deg med å tjene en bibelsk utdannelse, slik at du kan forandre din verden. På slutten av ditt første kvartal vil du være i stand til å ta en beslutning som er best for deg.

Oppdag NationsU

Vi er "en skole uten murer" som gir en rimelig, høy kvalitet i kristen utdanning for alle.

Oppdag rimelig kristen høyere utdanning.

NationsUniversity er et online, non-profit, akkreditert universitet. Det tjener studenten som søker en kvalitetsopplæring i religionsstudier til en overkommelig pris. Universitetet ønsker den troende og den ikke troende velkommen ved å legge trosfeller og historiske tolkninger til side. Studier fokuserer på bibelsk skrift.

Oppdag en fleksibel, praktisk måte å lære.

NationsUniversity benytter en rullerende registreringsprosedyre. Du kan begynne studiene når som helst. Virtuelle klasserom er åpne 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Dette lar deg tilpasse læringsplanen din til din tidsplan.

Oppdag en stab som er fullstendig opptatt av å lykkes.

NationsUniversity ledes av frivillige og muliggjøres av økonomiske partnere som deler en visjon om å bruke NationsUniversity til å bygge ekte tro og trene kristne ledere over hele verden. Institusjonen er opptatt av å gjøre opplevelsen din best mulig. Hver student får tildelt en rådgiver for å veilede utdanningsprosessen.

Oppdag akkrediterte gradsprogrammer.

NationsUniversity er innlemmet i staten Louisiana. Som en institusjon som gir grader, tilbyr skolen tre grader: (1) Bachelor of Religious Studies (BRS), Master of Theological Studies (MTS) og Master of Divinity (M.Div.).

Oppdag kvalitet.

Årsaken til at NationsUniversity eksisterer er å gjøre en utdannelse på høyskolenivå i religiøse og teologiske studier tilgjengelig for høyt motiverte studenter som ønsker å forberede seg på kirkeledelse, men ikke klarer å finne den utdannelsen på grunn av økonomiske eller andre praktiske grunner. Vi har vært i stand til å tilby uavhengige studiekurs av høy kvalitet til studentene ved å ikke ha et fysisk campus, ved å rekruttere universitetsprofessorer og andre fagpersoner til å frivillig sin kompetanse og tjenester, og ved å motta generøs støtte fra venner som deler vårt mål.

NationsUniversity er et akkreditert medlem av DEAC (Distance Education Accrediting Commission). DEAC er anerkjent av US Department of Education (USDE) og Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

NationsUniversity har gitt meg en bredere base hvor jeg kan trekke kunnskap og struktur som fremmer alt jeg gjør.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, USA

Misjonsvisjonen

NationsUniversity har som oppgave å bygge ekte tro og trene kristne ledere over hele verden gjennom rimelig, tilgjengelig høyere utdanning, ved å bruke fjernundervisning.

Misjon og visjon

NationsUniversity er opptatt av å oppfylle sitt oppdrag gjennom kvalitetsprogrammer for fjernundervisning. Å bygge tro er ikke en emosjonell opplevelse; det er et pedagogisk forsøk, bygd på kunnskap og forståelse.

Å utvikle kristne ledere er også et beregnet foretak, bygd på kunnskap og forsvarlige prinsipper. For at det skal legges et ordentlig grunnlag, er en seriøs, høyt nivå og objektiv presentasjon av den kristne tro og dens begrunnelse viktig. Derfor er institusjonen forpliktet til å engasjere hver student i en streng konfrontasjon med bibelteksten.

mål

Å bygge tro ved å fokusere på både kunnskap om bibelteksten og personlig åndelig dannelse. Å trene kristne ledere ved å utstyre studentene med kunnskapen og ferdighetene til å tjene som kristne ledere.

På NationsUniversity streber vi etter å:

 • Å tilby akademiske programmer som gir studentene muligheter for personlig, åndelig og profesjonell utvikling
 • Å skildre bibelsk skrift på en positiv måte
 • Å tilby programmer for faglig dyktighet på et videregående undervisningsnivå
 • Å bygge og vedlikeholde utdanningsprogrammer og tjenester som er globale i omfang og egnet for global instruksjon
 • Å tilby et åpent system for søkere uten hindringer for leting
 • Å operere i tråd med verdiene som finnes i Jesu Kristi evangelium
 • For å beskytte studentenes sikkerhet
 • Å tilby programmer som studentene har råd til
 • Å tilby tilgjengelige programmer for studenter
 • For å oppmuntre studentens fremgang gjennom et støtteapparat av individuelle kontakter av omsorgsfulle og dedikerte ansatte og frivillige
 • Å drive virksomheten til institusjonen på de mest effektive måtene

Steder

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Spørsmål