Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Introduksjon

Et budskap fra Presidenten

Å være som eneste universitet, mongolsk Universitetet for miljø- og biovitenskap (muls) utpreget fokus på utdanning, forskning og innovasjon innen biovitenskap som utgjør kjernen i økonomien i Mongolia, som tilbyr et bredt spekter av akademiske programmer som nærer fremtiden fagfolk og ledere for mongolsk samfunnet.

Muls er en akademisk institusjon fokusert på å utvikle en atmosfære som gir våre studenter og forskere frihet til å helt vie seg til sine studier. Vår misjon er å bli en ledende forskningsrettet universitet, hvor professorer streber etter kvalitet i utdanning og forskning, mens studentene gjør for excellence i sine studier som vi tror nøkkelen til å avdekke ny kunnskap er tverrfaglige studier, forskning, innovasjon og utvidelse. Vi mener at vår rolle i å realisere en miljømessig bærekraftig samfunn er viktig, og det er vår plikt som en ledende forskningsrettet akademisk institusjon til kraftig engasjere seg i vår filosofi om Mission rettet forskning og utdanning Mot bærekraftig utvikling med mål at alle studenten skal som observatør, hver professor skal være som en kunnskaps leder, som leverer vitenskapelig unnfangelse til studenter ved enkel tilnærming, og hver forsker bør være en eier av high-tech basert på FoU.

Vi har oppnådd betydelig fremgang i internasjonalisering og har styrket våre virksomheter med utenlandske universiteter som er styrke våre faglige og kulturell utveksling. I dagens samfunn, kan bare en sann intellektuell med praktisk fagkunnskap og sterke problemløsende evner sikre en videre suksess. For dette er muls vedta en rekke pedagogiske strategier for å sikre at våre elever får en høy grad av spesialisert kunnskap, og dermed gi dem muligheten til å bli frisk og dynamiske borgere som vil gi viktige bidrag til Mongolia.

VÅR VISJON:

For å bli en ledende global universitet

Våre verdier:

En gunstig undervisning og læringsmiljø En intelligent, kreativ og ansvarlig teamet En inspirerende og godt motivert student med gode menneskelige sanser og etikk Ledelsen for utvikling Velstående akademikere bidrar nasjonens utvikling

Muls på et øyeblikk

etablert: 1942

Fakultet: Om 411 fakultetet medlemmer

Studenter

Undergraduate - Om 9 086 Graduate og profesjonelle studenter - Om to 630 Total - Om 11 716

Honors

16 Akademikere av mongolsk Academy of Sciences, 7 vitenskapelige funn, 17 State prisvinnerne

Faste eiendom

Viktigste campus - 12,4 hektar /30.64 acre

Rural treningsanlegg - 322,2 hektar /796.17 acre

samlingen

The Central Library of Agriculture - den største fagbibliotek innen landbruk, omfatter rundt 162 000 lærebøker, anslagsvis 820 manuskript elementer og 905 forskningstidsskrifter, rundt 60 e-bøker. Tilgang til denne samlingen er levert av nesten 12 bibliotek medarbeidere som opererer i 3-biblioteket haller.

Skoler og instituttet

Mongolsk Universitetet for miljø- og biovitenskap består av 5 viktigste fagmiljøene - skoler og 4 forskningsinstitusjoner som tilbyr kurs og akademisk grad.

Naming

Ved avgjørelsen av styret i universitets det engelske navnet på universitetet som heter "mongolsk state University of Agriculture" er endret til "mongolsk University of Life Sciences" i juli 2014.

Steder

  • 17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Spørsmål