Keystone logo
Mondragon Unibertsitatea Universitets mastergrad i kooperativisme og sosio-bedriftsledelse
Mondragon Unibertsitatea

Universitets mastergrad i kooperativisme og sosio-bedriftsledelse

Online

1 Years

Spansk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7 320 / per course

Fjernundervisning

Introduksjon

University Master's Degree in Cooperativism and Socio-Business Management utvikler ferdigheter for omfattende ledelse av kooperativer og sosialøkonomiske organisasjoner innenfor et av de ledende kooperative økosystemene i verden: Mondragon Cooperative Experience.

Denne internasjonale masteren, med 60 ETCS-poeng, er 100 % online med mulighet for opphold på Mondragon. Metodikken, basert på case og utfordringer, fremmer praktisk anvendelse av kompetanse og erfaringslæring, likeverd og demokrati.

Mesteren tilbyr to reiseruter: den profesjonelle reiseruten og forskningsreisen. Ved å velge forskningsreise (metodikkmoduler: 20 stp), når mastergraden er ferdig, vil du kunne gjennomføre doktorgradsavhandlingen. Uansett hvilken reiserute som er valgt, har masteren 60 studiepoeng.

Denne universitetsmastergraden er ledet av LANKI Institute for Cooperative Studies , en målestokk innen samarbeidsforskning.

Vi fremhever

  • Du vil lære gjennom aktive og samarbeidende metoder
  • Du vil ha et lærerteam som er engasjert i din faglige og personlige utvikling
  • Du vil fordype deg i de mest avanserte ledelsesmodellene og erfaringene
  • Du vil kjenne Mondragon Cooperative Experience fra innsiden

metodikk

Organiseringen av undervisnings-læringsprosessen er basert på prinsippene for utdanningsmodellen til Mondragon Unibertsitatea , Mendeberri 2025, som er:

  • Implementering av aktive metodikker.
  • Tverrfaglighet.
  • Design av evalueringssystemer i tråd med utvikling av kompetanse.
  • Studentens hovedrolle.
  • Lære personalisering.
  • Digitalisering.

Innenfor denne rammen foreslås læringsmetodikk basert på problemer, caser, utfordringer og prosjekter som gjør det mulig å gå inn i reelle faglige situasjoner. De fremmer også studentenes refleksjon over utviklingen av deres ferdigheter og overvåking av deres faglige og personlige utvikling av lærerteamet.

Læringsmodaliteten til denne masteren er online, med mulighet for et 15-20 dagers opphold i Baskerland for å lære førstehånds om Mondragon Cooperative Experience. Nettmodusen gir studenten større fleksibilitet i læringsprosessen og å kunne bestemme når og i hvilket tempo han skal jobbe innenfor det merkede programmet.

Masteroppgave

Masteroppgaven (TFM) utgjør ryggraden i mastergraden. Forberedelsen av TFM utføres gjennom hele Mesteren, ikke bare på slutten av den. Ofte er utgangspunktet for TFM en reell (praktisk) situasjon som er gjenstand for forbedring, hvis utvikling masterfagene bidrar direkte til. Likeledes kan masteroppgaven bestå av et forskningsprosjekt som gir tilgang til doktorgraden.

Karrieremuligheter

Programresultat

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål