Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Introduksjon

Om oss

Vi tror at bare nye, fleksible utdanningsløsninger kan møte behovene til mange av dagens potensielle studenter. Tradisjonell utdanning og deres tjenester har ikke fleksibilitet
å overvinne dagens voksnes hindringer for å utdanne og forbedre seg selv tilstrekkelig. Mange holdes tilbake av stive tidsplaner, høye avgifter og svært tidkrevende programmer.

Vi hos MDA, Mind Development Academy , er en del av en global løsning på dette. Vi gir folk tilgang til høyere utdanning, til tross for at de har begrenset tid, på grunn av mange personlige ansvar i deres liv for familier, arbeidsplasser etc. Vi tilbyr derfor en meget fleksibel måte å korrespondanse gjennom vår partner, et nettuniversitet og gi individuelle stipender.

For sør-afrikanske statsborgere som er interessert i våre tilbud: Vær oppmerksom på at vårt partner-universitet AIU og dets programmer er fullt akkreditert av ASIC, den britiske regjeringsorganet for akkreditering av utenlandske universiteter, men AIU er ennå ikke anerkjent av SAQA i Sør-Afrika.

Steder

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Spørsmål