Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Introduksjon

MIA - Digital University Digital University er en International Business School som spesialiserer seg på master, sertifikat og utøvende program basert på bruk av innovative pedagogiske og teknologiske verktøy. Universitetets oppgave er å oppdage, bevare og spre kunnskap og å utdanne den neste generasjonen av globale borgere ved å tilby innovative og rimelige programmer og læringsmuligheter til både nasjonale og internasjonale studenter. Universitetsprogrammene er utformet under hensyntagen til de nye kravene i arbeidsmarkedene og gir studentene ferdighetene og kompetansen som trengs for å bygge en vellykket karriere på internasjonalt nivå. Master-, Certificate- og Executive-programmene er dedikert til unge og voksne fagpersoner og ledere og har en sterk internasjonal komponent som gir et helhetlig syn på den globale virksomheten, de viktigste voksende økonomiske sektorene og digitale teknologier og systemer.

Hvorfor velge MIA Digital University

  • Utvikle et globalt syn på de viktigste fremvoksende virksomhetssektorene.
  • Studer på nettet med et fleksibelt og interaktivt system.
  • Bli en del av et fellesskap av internasjonale studenter og profesjonelle.
  • Utvikle avanserte teknologiske ferdigheter som lar deg lykkes i arbeidsmiljøet.
  • Få omfattende kunnskaper og praktisk trening som hjelper deg å fremme karrieren.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Studiemodell

MIA - Digital University er en institusjon dedikert til forskning og utvikling av innovative læringsmetodologier som beriker den pedagogiske opplevelsen til studentene, slik at de effektivt kan oppnå sine faglige og personlige mål. Alle lærere og skoleledere samarbeider om utforming av opplæringsprogrammer, velger aktive lærings- og læringsverktøy, promoterer den praktiske anvendelsen av kunnskapen deres og i omfanget av resultatene. Universitetet tilbyr studentene muligheten til å studere på nettet i et fleksibelt miljø, og garanterer en omfattende opplæring som lar dem oppnå sine personlige og faglige mål på en fleksibel måte. Gjennom det virtuelle læringsmiljøet MIA - Digital University vil studentene få opplæring gjennom en interaktiv undervisnings- og læringsmetode med konstant rådgivning og støtte fra veiledere og professorer. Anskaffelse av sentrale personlige og profesjonelle kompetanser er basert på et system med kontinuerlig evaluering utført gjennom løsning av praktiske saker, simuleringer, oppgaver og prosjekter som gjør det mulig å anvende den ervervede kunnskapen i reelle situasjoner.

Takket være sin relasjon til næringslivet tilbyr MIA - Digital University utmerket opplæring som gjør det mulig å oppnå nøkkelkompetansen for å ha lederstillinger i europeiske og internasjonale selskaper.

Finn riktig program for deg

Match dine behov og vilje og gå riktig vei.

MIA Digital University tilbyr en rekke programmer fokusert på utviklingen av digitale teknologier for å møte de globale og endrede markedskrav. Enten du er en ung utdannet eller en profesjonell, kan du finne programmet som tar deg på rett vei for å bygge eller forbedre din karriere.

Studenters uttalelser

Fabrizio Rodio

Utdannet fra Master Global MBA

" MIA Digital University er en flott institusjon for å utvikle dine faglige og personlige ferdigheter. Kursene jeg gikk på under masteren oppfyller min karriereforventning, og kunnskapen og ferdighetene jeg oppnådde gjorde det mulig for meg å videreutvikle potensialet mitt i lidenskapen og målene mine."

Nicola Caria

Utdannet fra Certificate in Digital Marketing

“Jeg er stolt over å ha fullført Certificate-programmet i Digital Marketing Master ved MIA Digital University . Nettkursene ga meg muligheten til å forfølge drømmene mine gjennom et program som var fleksibelt og praktisk for timeplanen min. ”

Spørsmål