Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Introduksjon

Methodist University ble grunnlagt i 1956 som en liberal arts college, og betjener nå omtrent 2000 studenter fra nesten 50 land. Methodist University er fokusert på opplevelser av høy kvalitet som nærer moralske verdier og etisk beslutningstaking for å forberede studentene på en rekke karrierer og sysler.

Det nettbaserte læringsmiljøet tilbyr undervisning av samme kvalitet som personlige kurs. Alle akademiske støttetjenester er tilgjengelige for nettstudenter, og gir dem den personlige hjelpen som trengs for å trives. Elever kan for eksempel få tilgang til skolens veiledningssenter og skrivesenter for å få tilbakemelding på arbeidet sitt. Disse støttetjenestene kombineres med dedikerte fakultetsmedlemmer for å produsere et generelt omsorgsfullt og vennlig miljø for alle studenter.

Methodist University er en Yellow Ribbon-skole, akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools (SACS) og The Reeves School of Business er akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). 97 prosent av studentene kvalifiserer for økonomisk bistand. Og takket være flere startdatoer og alternativer for deltid og heltid for mange programmer, gis studenter fleksibilitet for å avansere utdanningen mens de balanserer arbeid og personlige forpliktelser.

Med et bredt spekter av fleksible og høykvalitets online programmer, kan Methodist University hjelpe deg med å starte eller fremme karrieren din. Opplev en særegen pedagogisk opplevelse som oppmuntrer til profesjonell og personlig vekst.

Steder

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Spørsmål