Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Introduksjon

Vi trives å være nyskapende - MBU blander tradisjonell virksomhet utdanning med en helhetlig tilnærming, bevæpne våre studenter med både "harde" og "myke" ferdigheter. Vi bruker også avansert teknologi. Våre studenter har tilgang til Segways og Gigabit internett, trådløst. Hele universitetet er utstyrt med smartboards, og vi har avstøpning enheter (DLNA, Apple TV, Chrome) i hvert rom.

Det er viktig å lære våre studenter hvordan teknologien fungerer, men også de moralske verdier, for eksempel, for å være respektfull, etisk og ansvarlig. I det moderne næringslivet, disse egenskapene er svært sjelden å finne i forretningsfolk, og dermed kunnskap kombinert med myke ferdigheter er virkelig spesiell. Som sådan, gjør vi deg arbeidsføre, og reisen til arbeidsforholdet er gøy, når forberedelser møter muligheter.

Hva gjør MBU spesielle er at studentene er støttet fra begynnelsen av reisen på MBU helt til slutten av våre ansatte og fakultetet medlemmer. Selv etter endt utdanning, holder vi kontakten med våre studenter og prøve å hjelpe dem i alle aspekter av sitt voksne liv. Når en MBU student, alltid en MBU student!

På grunn av våre små klasser, ingen av våre studenter føler seg fortapt i MBU - hver student får nok oppmerksomhet for å sikre at de forstår hvert emne dekket i klassen.

Det faktum at våre professorer blir alle forretningsfolk er også høyt verdsatt - de bringer sine egne erfaringer inn i klasserommet, slik at elevene til å lære, ikke bare fra bøker og case-studier, men også fra sin erfaring og sine feil.

Våre internasjonalt anerkjente diplomer, i tillegg til et multinasjonalt og flerkulturelt miljø, gjør at våre studenter til å finne drømmejobben eller åpne sine egne selskaper. Våre studenter er ganske gründere!

Vi tror at MBU er et veldig spesielt sted å være og et svært interessant nettverk for å være en del av.

Suksess er bare ett klikk unna - ta kontakt med oss ​​og bli en vellykket bedrift profesjonell du alltid har ønsket å bli!

THE MBU FORSKJELLEN

uniquelocation

Med utsikt over den vakre Lake Geneva, er Montreux Business University perfekt læring og inspirerende miljø. Studenter har det privilegium å studere ved et universitet som ligger bare en kort spasertur fra sjøen og det omkringliggende franske og sveitsiske alper. Sveits ligger i hjertet av Europa, noe som gjør det svært praktisk for våre studenter å reise over hele kontinentet i helgene og oppdage slike ikoniske europeiske byer som Paris, Roma, Barcelona, ​​Berlin, Milano.

diplomaheader

Investeringen er i kvalitet. I tillegg til våre ulike overbevisninger og medlemskap, er MBU anerkjent av globale akkrediteringer.

Montreux Business University er akkreditert av og er medlem av:

 • ACBSP - Akkreditering Council for Business Schools og Programs
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - International Organization for Standardization
 • EFMD - European Foundation for Management Development
 • CEEMAN - Midt- og Øst-Europa Management Development
 • AVDEP - Association of Private skoler i kantonen Vaud
 • CVCI - Chamber of Commerce and Industry i kantonen Vaud
 • FSEP - Swiss Federation of private skoler
classheader

Våre små klasse størrelser gjør det mulig for elevene å nøye samhandle med professorer, samt få innsikt fra sine ulike globale forretningsbakgrunn.
På grunn av den individuelle oppmerksomhet, små klasser tilveiebringe en mer effektiv læring miljøet.

environmentheader

Det internasjonale samfunnet i Montreux Business University er økende. Vi har over 15 nasjonaliteter studerer ved MBU.
Studenter oppleve multinasjonalt miljø og anerkjente sveitsiske gjestfrihet, bidra til å øke den globale bevisstheten og kulturell utveksling, alt mens forfølge sin utdanning.

FrenchEngHeader

Den MBU Senter for språkkunskap tilbyr avanserte forretningskommunikasjon kurs i engelsk, samt intensivkurs i fransk, som er utformet for å hjelpe studenter og forretningsfolk raskt tilegne seg de muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner de trenger for å lykkes faglig og profesjonelt.

SemesterHeader

Montreux Business University har valgt rekke kjente universiteter som våre partnere over hele verden.
Vi oppfordrer våre studenter til å ta et semester i utlandet for å nyte den annen atmosfære, nyte utforskningen av de nye kulturer og tradisjoner, og få nye venner fra hele verden. Listen av våre partner universiteter finner du her.

CuttingEdgeHeader

MBU bruker cutting edge teknologi for kurs og i praksis. Vår campus har, sannsynligvis en av de raskeste Internett-tilkoblinger i forhold til andre sveitsiske universiteter.
Hver student har tilgang til fire Gigabit / Second LAN og 1 GB / s WiFi ned / opplasting. Våre klasser er utstyrt med interaktive Smart Boards, samt interaktiv streaming (Chrome / Apple, DLNA) i alle klasserom.
Våre nettbaserte kurs er supplert med 360 ° video streaming og Virtual Reality verktøy, og vi er stolt å investere i ny teknologi for fordelene av fremtidige generasjoner. MBU er medlem av IED initiativ. Immersive læring foregår her.

ExecutivesHeader

Vi har en unik EIR program. Våre ledere i Residence er kjent eksperter fra selskaper som Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse og Caterpillar. De har jobbet som administrerende direktør, CTO eller finansdirektør. De er / var kjører IT, personal, juridiske eller finans avdelinger; deres fagfelt er Banking, Aviation, Heavy Industries, internasjonale organisasjoner, revisjon, skatt eller Legal.
Klippe lang historie kort, våre ledere i Residence er vellykkede ledere og gründere som er åpne for å gi råd til våre studenter. De viser dem hvordan de skal lykkes i de utfordringene som kommer av studiene dine.
Klikk her for å lære mer om våre ledere i Residence.

Visjon og Mission

Apprise innovasjon, reprise utdanning - som er vårt motto. At Montreux Business University, ønsker vi å gi en virksomhet utdanning med en forskjell ved å implementere en innovativ læreplan som inspirerer elevene til å utvikle den harde og myke ferdigheter de trenger for å bli vellykkede bedriftsledere som tilpasser raskt til skiftende marked. Vår misjon er å gjøre våre studenter arbeidsfør.

Våre internasjonale fakultetet medlemmer forberede MBU studentene til å være globale næringslivsledere morgendagens gjennom helhetlig personlig utvikling og høy kvalitet business utdanning som omfatter åtte områder av læring:

VisionMission

Steder

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Spørsmål