Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Introduksjon

MDL - En innovativ tilnærming til designutdanning.

Masters Design Lab er en designskole drevet av en innovativ tilnærming til designutdanning. Vi bruker kraften fra teknologi og global rekkevidde for å gi mennesker fra hele verden en sjanse til å lære og samarbeide med noen av verdens beste designere i et levende designsamfunn.

Våre sertifikatprogrammer er fokuserte, praktiske og oppdaterte med bransjetrender og skift. Vår unike læreplan inneholder over 25 kurs som vil utstyre deg med det vi mener er de viktigste ferdighetene en moderne designer trenger.

Hvis du er klar til å dykke inn i designverdenen, vil Masters Design Lab gi deg all den veiledningen du trenger.

I motsetning til andre programmer underviser ikke bare design, men fordyper også studenter i designverdenen og får dem karriereklar gjennom instruksjon fra elitedesignere.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Hvorfor MDL?

Vår tilnærming til designutdanning er forskjellig fra andre designskoler. Vi lærer ikke bare grunnleggende designferdigheter, men også hvordan vi bruker dem i virkelige prosjekter, forretningsinnstillinger, teamoppgaver og mer. Vårt program går utover å utstyre deg med det vesentlige. Vi lærer deg ferdigheter som er komplementære til en designkarriere og som vil gi deg fordelen, for eksempel å lage en effektiv kopi. Med veiledning fra designere i verdensklasse, vil du være unik til å oppnå konfirmasjonstid.

 • Lær av noen av de beste designerne i verden - Fakultetet vårt inneholder prisbelønte, erfarne og aktive designere. Ledet av den verdenskjente designeren David Carson, er fakultetets medlemmer sentrale designere i selskaper som Google, Facebook og mer.
 • Dedikert fakultet for hvert årskull - Hver årskull har en leder mentor som du kan komme i kontakt med til daglig. Design mentoren hjelper deg med alle spørsmål du har og sørger for at du får mest mulig ut av hvert kurs.
 • Lær hvor som helst - Masters Design Lab er lokasjonsagnostisk og vi belaster ikke studenter utenfor Canada eller USA ekstra. Avgiftene er de samme. Alle klassene våre er online, med en blanding av live og forhåndsinnspilte leksjoner.
 • Profesjonelt læringsmiljø - Vårt program er krevende. Den er basert på en sammenhengende tidslinje og faste frister. Det er obligatorisk for elevene å delta i live-klassene, noe som er veldig viktig for reelle tilbakemeldinger fra lærere og jevnaldrende.
 • Kontinuerlig tilbakemelding og veiledning - Å lære design gjennom alvorlig kritikk og tilbakemelding er veldig nyttig. Design er en prosess som må læres og foredles.
 • Levende klasser - Vi vil at du skal bli fordypet i den virkelige samarbeidsdesignopplevelsen. Våre live-klasser vil gjøre det mulig for deg å lytte og bli hørt, og lære verdifulle lærdommer fra læreren og jevnaldrende underveis.
 • Virkelige prosjekter (og mange av dem) - Vårt program har et unikt studiekurs / -kurs som går gjennom året. På dette året lange kurset vil du få truser og prosjekter som hjelper deg å anvende det du har lært.
 • Hjelp og støtte for praktisk plassering - Vi lover ingen jobber, men vår rådgiver om plassering vil gjøre alt for å gjøre deg karriereklar, fra portefølje til intervjuopplæring, og vil gi tilgang til forskjellige praksisplasser og jobber.

* Kun tilgjengelig for hele programstudenter

 • Unik læreplan - Læreplanen vår er enestående. Vi har designet programmer som lærer det vi mener er de viktigste ferdighetene til en moderne designer. Kombiner det med vår personlige veiledning, masterclasses og året rundt studioklasser, og vi er sikre på at du kan realisere designdrømmene dine. Husk imidlertid at dette programmet ikke er for alle. Du må jobbe hardt for å følge med.
 • Over 25 kurs - Vi har ikke holdt tilbake, og laget et 25-retters program som inneholder kun undervisning i designprogrammet vårt, for eksempel The Business of Design.

* Kun tilgjengelig for hele programstudenter

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Personlig veiledning og kontinuerlig tilbakemelding

Våre programmer inkluderer full veiledning og profesjonell tilbakemelding fra første dag. Vi tror at designhåndverket ikke kan læres bare ved å se noen andre design; det må være en kontinuerlig dialog mellom designeren og deres lærer og kolleger.

Levende studiemiljø

Vi tror også på viktigheten av et levende studiemiljø, og det er derfor vi også fokuserer på live-klasser, webinarer, aktive slakkekanaler, arbeidsgrupper og tilbakemeldingsøkter med jevnaldrende. Programmet vårt er ikke enkelt, da design krever full oppmerksomhet til detaljer og konsepter. Imidlertid er det morsomt og engasjerende.

Fakultet

Lidenskapelig om design. Lidenskapelig om å utdanne.

Vi er veldig stolte av våre fremtredende fakultetsmedlemmer, ledet av verdenskjente designere og akademiske rådgivere Michael Leblanc. Våre håndplukkede fakultetsmedlemmer er internasjonale profesjonelle designere, noen som jobber eller har jobbet i Fortune 500-selskaper som BBC, NEXT og Intel.

Michael LeBlanc

Akademisk rådgiver.

Michael LeBlanc har en Hon. BA fra University of Guelph og en MFA fra York University.

Han er en tverrfaglig designer med interesser innen nett, design av brukergrensesnitt, fysisk databehandling og produktdesign.

I tillegg til sine 30 år ved NSCAD University i Halifax - inkludert over ti år som styreleder for designdivisjonen der, har han undervist ved Universitetene i Toronto, Waterloo, Guelph og Foshan Kina.

Steder

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Spørsmål