Keystone logo
© BIMM University
London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

Introduksjon

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative), et av de fremste samfunnsvitenskapelige universitetene i verden, søker å forbedre samfunnet ved å ta opp problemer i den virkelige verden og forstå årsakene til ting. Ved å bruke en dynamisk og mangfoldig tilnærming til læring, tilbyr LSE banebrytende forskning og jobber med anerkjente akademiske eksperter.

For å utvide sitt oppdrag og gjøre læring tilgjengelig for et globalt publikum, presenteres disse LSE-sertifikatkursene online, i samarbeid med lederen innen digital utdanning, GetSmarter, et merke av 2U, Inc. Disse programmene, ledet av LSE-fag eksperter og tankeledere, gi forretningsfolk og ledere muligheten til å forbedre ferdighetene sine ved å bruke en meget støttende og interaktiv plattform. Teknologi møter akademisk strenghet i GetSmarter sin folkemedierte modell, som gir deg tilgang til en dedikert suksessleder, samt teknisk og akademisk støtte døgnet rundt. Denne personaliserte og engasjerende tilnærmingen lar deg studere i din egen tid, hvor som helst i verden.

"Online-utdanning gjør det mulig for London School of Economics and Political Science å gjøre vår moderne samfunnsvitenskapelige forskning tilgjengelig for et bredest mulig publikum, i et format som er praktisk og vil ha virkelighetens anvendelse og innvirkning." - Professor Saul Estrin, akademisk direktør, Online Certificate Certificate Courses, LSE

Les mer på LSEs hjemmeside

Kontakt

+44 2038 568 850

[email protected]

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Holborn

    Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

    Spørsmål