Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Introduksjon

Velkommen til en ny æra av undervisning i London.

Vi er en online lærerinstitusjon tilgjengelig på 3 språk (engelsk, spansk og portugisisk) basert i London, men med online kurs tilgjengelig over hele verden.

Hva?

London School of Design and Marketing - LSDM, er en spesialist innen design og markedsføring som foreslår å forandre læringsparadigmet gjennom en nyskapende og kreativ opplæring, 100% online og tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi gir en lærerfaring med praktiske resultater gjennom en systematisk orientering, som kombinerer faglige egenskaper hos studentene med avansert design av tekniske ferdigheter. Vi er forpliktet til å tilby unike online kurs akkreditert av universitetet for Creative Arts gjennom oppkjøp av ny kunnskap tilpasset utfordringene på arbeidsmarkedet som er stadig krevende.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke

WHO?

LSDM kursene ble utviklet for studenter, fagfolk og gründere som ønsker å skaffe seg kunnskaper og tekniske ferdigheter i de kreative områdene Design eller Markedsføring, og arbeider med den nyeste teknologien og innovasjon med hensyn til undervisning i e-læring. Alle kurs er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

Vår misjon

London School of Design and Marketing kombinerer din kreativitet og tekniske strenghet med profesjonell erfaring, og gir praktiske og dynamiske 100% online kurs innen design og markedsføring, som svarer til kravene fra dagens arbeidsmarked. Kursene undervist ved LSDM består av høyt spesialisert innhold gjennom bruk av avanserte lærings- og vurderingsprogrammer.

utsikt

Referanseskole på europeisk nivå i nettbasert utdanning innen design og markedsføring.

verdier

Vi tror at kreativitet, innovasjon og utvikling av tekniske ferdigheter er grunnlaget for en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi studentene på de mest krevende arbeidsmarkedspørsmålene, og kombinerer ikke bare kunnskapen som er oppnådd, men også lidenskapen til det de gjør.

Campus funksjoner

Hvordan?

LSDMs E-læringsundervisning er preget av akademisk innhold av høy kvalitet, utviklet av doktorgradslevere ledsaget av andre ressurser som videoer, infografikk, vitenskapelige artikler, digitale biblioteker, blant andre. Alle studenter overvåkes ukentlig gjennom Tutor Center sammensatt av et team av spesialiserte veiledere som garanterer assimilering av innholdet, og fremmer deres interaktivitet, interesse og nysgjerrighet. Alle LSDM -kurs er utelukkende online og fleksible, slik at studentene kan ta klasser hvor som helst og når som helst.

Merk: LSDM - London School of Design and Marketing er en del av Talent - Individuality Through Education , et nettverk av skoler med et internasjonalt yrke med over 20 års erfaring innen utdanning. Den har et univers av lærere og ansatte som er forberedt på å hjelpe til med å utvikle talent på skoler i høyere utdanning i Europa og Latin -Amerika.

  Rangeringer

  Akkreditering av UCA

  Alle LSDM -kurs er akkreditert av University for the Creative Arts (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) og Master of Design (MA).

  UCA har nesten 160 års historie og ble kåret til det beste universitetet som spesialiserer seg på kreativ kunst i Storbritannia i Complete University Guide 2018.

  Foreløpig er den også på Topp 40 -rangeringen av universiteter i Storbritannia og på 11. plass i rangeringen av moderne universiteter, en rangering som dekker 70 institusjoner. Blant kandidatene ved dette universitetet er internasjonalt anerkjente Oscar -vinnere, filmskapere, animatører og motedesignere.

  Steder

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Spørsmål