Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Introduksjon

Velkommen til en ny æra av undervisning i London

MISSION

London School of Design and Marketing forener sin kreativitet og tekniske strenghet med arbeidserfaring, og tilbyr praktiske og dynamiske 100% online kurs innen Design og markedsføring, som oppfyller kravene til dagens arbeidsmarked. Kursene undervist av LSDM består av høyt spesialisert innhold gjennom bruk av avanserte lærings- og vurderingsprogrammer.

VISJON

Referanseskole på europeisk nivå, med hensyn til onlineundervisning, i design og markedsføring.

VERDIER

Vi tror at kreativitet, innovasjon og utvikling av tekniske ferdigheter er førerne til en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi elevene på de mest krevende utfordringene på arbeidsmarkedet, og kombinerer ikke bare kunnskapen som er oppnådd, men også lidenskapen til det de gjør.

Opptak

LSDM-kurs er utviklet for studenter, fagfolk og entreprenører som søker å tilegne seg kunnskap og tekniske ferdigheter innen kreativ kunst innen design eller markedsføring, med tanke på de nyeste teknologiene og innovasjonene med hensyn til e-læring. Alle kursene er tilgjengelige på engelsk, spansk og portugisisk.

Rangeringer

Akkreditering av UCA

University for Creative Arts (UCA) akkrediterer alle LSDM -kurs: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) og Master of Design (MA).

UCA har nesten 160 års historie og har blitt ansett som det beste spesialuniversitetet for kreativ kunst i Storbritannia i Complete University Guide 2018.

For øyeblikket er det også på topp 40 av de britiske universitetsrankingene og 11. på den moderne universitetsrankingen, som inkluderer 70 institusjoner. Blant kandidatene ved dette universitetet er det utropt Oscar -vinnere, filmskapere, kunstnere og motedesignere.

Steder

  • 9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Spørsmål