Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Introduksjon

Velkommen til en ny tidsalder for undervisning i London

Vi er en UK-basert leverandør av nettbasert utdanning, tilgjengelig over hele verden på 3 forskjellige språk.


HVA?

London School Of Design And Marketing - LSDM - er en spesialisert skole i design og markedsføring som har som mål å endre undervisningsparadigmet med en innovativ og kreativ utdanning, 100 % online og tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyr en læringsopplevelse med praktiske resultater gjennom systematisk orientering, og kombinerer studentenes yrkesegenskaper med avansert design av tekniske ferdigheter. Vi er forpliktet til å tilby eksklusive nettkurs, akkreditert av University for the Creative Arts, gjennom tilegnelse av ny kunnskap tilpasset utfordringene i et stadig mer krevende arbeidsmarked.


London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke

HVORDAN?

LSDMs e-læringsopplevelse er preget av akademisk innhold av høy kvalitet utviklet av doktorgradslærere, sammen med andre ressurser, som videoer, infografikk, vitenskapelige artikler, digitale biblioteker, blant annet. Hver student blir veiledet på en ukentlig basis gjennom et veiledersenter som består av et team av spesialiserte veiledere som sikrer innholdets assimilering ved å fremme interaktivitet, interesse og nysgjerrighet. Hvert LSDM-kurs er eksklusivt online og fleksibelt; Derfor kan studentene delta på undervisningen hvor som helst når som helst.


Merk: LSDM – London School Of Design And Marketing er en del av Talent – Individuality Through Education, et internasjonalt nettverk av skoler med over 20 års erfaring innen undervisningsområdet. Den har et univers av lærere og ansatte som er klare til å hjelpe og utvikle talent på skoler for høyere utdanning i Europa og Latin-Amerika.


HVEM?

LSDMs kurs er utviklet for studenter, fagfolk og gründere som søker å tilegne seg kunnskap og tekniske ferdigheter innen den kreative kunsten design eller markedsføring, med tanke på de nyeste teknologiene og innovasjonene angående e-læring. Hvert kurs er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

OPPDRAG

London School Of Design And Marketing forbinder sin kreativitet og tekniske nøyaktighet med arbeidserfaring, og gir deg praktiske og dynamiske 100 % nettbaserte kurs i design og markedsføring, som oppfyller kravene til det nåværende arbeidsmarkedet. Kursene som undervises av LSDM består av høyt spesialisert innhold gjennom bruk av avanserte lærings- og evalueringsprogrammer.


SYN

Ledende skole på europeisk nivå, angående nettbasert undervisning, innen design og markedsføring.


VERDIER

Vi tror kreativitet, innovasjon og utvikling av tekniske ferdigheter er drivkreftene for en vellykket karriere. I LSDM forbereder vi studentene på de mest krevende utfordringene på arbeidsmarkedet, og kombinerer ikke bare kunnskapen de har tilegnet seg, men også en lidenskap for det de gjør.


AKKREDITERING AV UCA

University for the Creative Arts (UCA) akkrediterer LSDM-kurs: Bachelor i markedsføring - (BA Hons), Bachelor i design - (BA Hons), Master i markedsføring (MA) og Master i design (MA).

UCA har rundt 160 års historie og har blitt ansett som nummer 1 spesialistuniversitet for kreative næringer i Storbritannia i henhold til Complete University Guide 2018.

For øyeblikket er den også på topp 40 av universitetsrangeringen i Storbritannia og på 11. plass i den moderne universitetsrangeringen, som inkluderer 70 institusjoner. Blant dette universitetets kandidater er Oscar-prisvinnere, utropte verdensomspennende filmskapere, underholdere og motedesignere.

Studentuttalelser

Steder

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Spørsmål