Keystone logo
London Academy of Trading

London Academy of Trading

London Academy of Trading

Introduksjon

London Academy of Trading (LAT) ble grunnlagt i 2010 og har gitt opplæring til tusenvis av individer som ønsker å øke sin kunnskap om finansmarkedene og utvikle sine ferdigheter i handel. Akademiet er akkreditert av British Accreditation Council (BAC), som gjør det mulig for internasjonale studenter å studere ved LAT i London på kortsiktig studievisas (STSV). Som et resultat har vi lært studenter fra over 60 land de siste 12 månedene.

Studentene våre spenner fra skole- og universitetselever til arbeidende mennesker, bedriftseiere, gründere og til og med pensjonister. Noen ønsker å utvikle sin karriere innen handel, mens andre ønsker å lære kunnskap og praktiske ferdigheter for å investere sine egne penger i markedene.

Vi tilbyr en rekke kurs, fra 1-dagers arrangement til vårt flaggskip 12-ukes Nivå 5 Diplom i Applied Financial Trading, akkreditert av ABE og regulert av Ofqual. Vår pakke med korte kurs er CPD-sertifisert, slik at studentene kan generere verdifulle CPD-studiepoeng.

Vår lærerfakultet består av erfarne handelsmenn og analytikere fra store finansinstitusjoner, inkludert HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse og Bloomberg. Alle studenter har direkte tilgang til vårt team av handelsveiledere i ti timer hver dag for råd og veiledning, og hjelper dem til å utvikle robuste og strukturerte handelsstrategier som kombinerer teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter.

London Academy of Trading","author_url":"","source":""}" />

En av våre viktigste USP-er er vår ekstreme fleksibilitet. Vi vet at mange mennesker har andre forpliktelser, så vi lar deg stoppe / starte kurset ditt etter behov, men du kan også velge å studere enten på handelsflaten vår i London, online eller gjennom vårt blandede alternativ, og kombinere online studie med ditt valgte nummer av dager på campus.

akkrediteringer

173554_ABE.png173555_BAC.png173556_CPD.png

finansiering

Steder

  • 2nd Floor, University of Law Bloomsbury Campus, 11-13 Ridgmount Street, WC1E 7AQ, London

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål