Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Programvareutvikling
LIBF Online

BSc (Hons) Programvareutvikling

Online

36 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Fjernundervisning

Introduksjon

Dykk inn i det vesentlige av digitale løsninger med LIBFs online BSc (Hons) Software Development-kurs, din inngangsport til programmeringsekspertise. Dette studiet gir programvareingeniørprinsipper, ferdigheter i kodespråk og ferdigheter til å lage og administrere robuste databaser.

Du har muligheten til å spesialisere deg på forskjellige områder som AI og mobilprogramvare, noe som gir deg kontroll over karrierebanen din. Enten det er Laravel, Python eller Java, vil du ikke bare lære disse programmeringsspråkene, men mestre dem. Programvareløsningene dine kan drive bransjer, transformere samfunnsinteraksjoner eller til og med revolusjonere verden.
Levert helt online, LIBFs BSc (Hons) Software Development-grad lar deg integrere studiene sømløst med livsstilen din, og gå videre i ditt eget tempo. Du vil bli med i et globalt nettverk av fakultet, studenter, alumner og eksperter, støttet av et dedikert team av studieveiledere og karriererådgivere.

Fordeler med å lære med LIBF

Helt fleksibel læring Over 140 års ekspertise Innovativ personlig læring Belønning av ambisjonene
Pass på læring rundt livet ditt, men studer på en strukturert måte, ved å bruke en fleksibel nettbasert tilnærming med full støtte fra forelesere og veiledere. Lær deltid eller heltid – i ditt eget tempo, helt online, hvor som helst. Oppgrader ekspertisen din med fremtidens ferdigheter. For å hjelpe deg med å lykkes og komme deg videre i karrieren, kombinerer vi vår lange historie med utdanning innen finans, business og bank med den oppdaterte nettbaserte læringsplattformen. Lær på dine egne premisser. Få ferdighetene du trenger for å nå ditt fulle potensiale og nå ambisjonene dine. Du vil ha støtte, samt tilgang til avanserte digitale læringsverktøy og praktisk ekspertise fra det virkelige liv. Fjernundervisning er et rimelig, skreddersydd alternativ som passer din livsstil. Gebyrer for vår online grad er spredt over lengden på det valgte programmet, noe som gjør det enklere for deg å administrere økonomien din.

Online grader

Nettbasert læring – også kjent som fjern- eller virtuell læring – lar studentene fullføre graden på nettet samtidig som den gir fleksibiliteten som ofte er nødvendig i dagens travle verden. Ved LIBF underviser vi i kurs ved hjelp av interaktive læringsverktøy og multimediestudiemateriell ved siden av live økter med forelesere og løpende bistand fra akademiske veiledere. Du vil ha full fleksibilitet til å studere når og hvor du vil, uten å miste den personlige forbindelsen til lærerne og klassekameratene dine.

De tre F-ene som skiller oss fra hverandre

Frihet: Online grader ved LIBF gir deg friheten til å studere etter en tidsplan som passer dine individuelle behov. Vi tilbyr også deltidsalternativer på både lavere og høyere gradsnivå.

Fleksibilitet: Våre betalingsalternativer gir deg fleksibiliteten du trenger for å ha kontroll over økonomien din. Kvalifiserte britiske studenter kan også få tilgang til statlige studielån. Selvfinansierte studenter har muligheten til å betale i månedlige avdrag eller årlig.

Finansiering: LIBF tilbyr en rekke stipender og stipender, som støtter både hjemme- og internasjonale studenter. Finansiering skal tross alt aldri stoppe noen fra å ta utdanning.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål