Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) kunstig intelligens
LIBF Online

BSc (Hons) kunstig intelligens

Online

36 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Fjernundervisning

Introduksjon

LIBFs BSc (Hons) onlinekurs i kunstig intelligens, som former fremtiden for innovasjon, er laget for å fordype deg i essensielle AI-konsepter og avanserte teknologier, inkludert maskinlæring og nevrale nettverk. Læreplanen inneholder kjernemoduler i Python-programmering, statistikk og naturlig språkbehandling (NLP), sammen med valgfrie moduler innen områder som cloud computing og selvkjørende kjøretøy. Dette kurset tilbyr en omfattende forståelse av AI, og utstyrer deg med ferdighetene som trengs for ulike karrierer innen IT og AI-relaterte felt, fra maskinlæring til dataanalyse.

Levert helt online, LIBFs BSc (Hons) Artificial Intelligence-grad lar deg integrere studiene dine med livsstilen din, og gå videre i ditt eget tempo. Du vil bli med i et globalt nettverk av fakultet, studenter, alumner og eksperter, støttet av et dedikert team av studieveiledere og karriererådgivere.

Fordeler med å lære med LIBF

Helt fleksibel læring Over 140 års ekspertise Innovativ personlig tilpasset læring Belønning av ambisjonene dine
Pass læring rundt livet ditt, men studer på en strukturert måte, ved å bruke en fleksibel nettbasert tilnærming med full støtte fra foreleserne og veilederne dine. Lær deltid eller heltid – i ditt eget tempo, helt online, hvor som helst. Oppgrader ekspertisen din med fremtidens ferdigheter. For å hjelpe deg med å lykkes og komme deg videre i karrieren, kombinerer vi vår lange historie med utdanning innen finans, business og bank med den oppdaterte nettbaserte læringsplattformen. Lær på dine egne premisser. Få ferdighetene du trenger for å nå ditt fulle potensiale og nå ambisjonene dine. Du vil ha støtte, samt tilgang til avanserte digitale læringsverktøy og praktisk ekspertise fra det virkelige liv. Fjernundervisning er et rimelig, skreddersydd alternativ som passer din livsstil. Gebyrer for vår online grad er spredt over lengden på det valgte programmet, noe som gjør det enklere for deg å administrere økonomien din.

Online grader

Nettbasert læring – også kjent som fjern- eller virtuell læring – lar studentene fullføre graden på nettet samtidig som den gir fleksibiliteten som ofte er nødvendig i dagens travle verden. Ved LIBF underviser vi i kurs ved hjelp av interaktive læringsverktøy og multimediestudiemateriell ved siden av live økter med forelesere og løpende bistand fra akademiske veiledere. Du vil ha full fleksibilitet til å studere når og hvor du vil, uten å miste den personlige forbindelsen til lærerne og klassekameratene dine.

De tre F-ene som skiller oss fra hverandre

Frihet: Online grader ved LIBF gir deg friheten til å studere etter en tidsplan som passer dine individuelle behov. Vi tilbyr også deltidsalternativer på både lavere og høyere gradsnivå.

Fleksibilitet: Våre betalingsalternativer gir deg fleksibiliteten du trenger for å ha kontroll over økonomien din. Kvalifiserte britiske studenter kan også få tilgang til statlige studielån. Selvfinansierte studenter har muligheten til å betale i månedlige avdrag eller årlig.

Finansiering: LIBF tilbyr en rekke stipender og stipender, som støtter både hjemme- og internasjonale studenter. Finansiering skal tross alt aldri stoppe noen fra å ta utdanning.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål