Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Business Information Systems
LIBF Online

BSc (Hons) Business Information Systems

Online

36 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Fjernundervisning

Introduksjon

Led din profesjonelle vei til skjæringspunktet mellom virksomhet og teknologi med LIBFs online BSc (Hons) Business Information Systems. Dette omfattende programmet inkluderer robuste moduler som dekker 'Business 101', 'Management Accounting', 'Digitale forretningsmodeller og 'Data Analytics og Big Data'. Du kan tilpasse læringen din med valgfrie moduler som "Business Intelligence" og "Cyber ​​Security" for å samsvare med dine karriereambisjoner.

Med denne graden vil du være godt forberedt på et bredt spekter av roller på tvers av ulike bransjer, fra forretningsanalyse og dataadministrasjon til IT-rådgivning og teknologientreprenørskap. Omfavn en fremtid der forretningsinnsikt konvergerer med teknologisk innovasjon ved LIBF.

BSc (Hons) Business Information Systems-graden fra LIBF leveres helt online, slik at du kan integrere studiene sømløst i livet ditt og fremgang i ditt eget tempo. Du vil være en del av et globalt fellesskap av fakulteter, studenter, alumner og eksperter, støttet av et dedikert team av studieveiledere og karriererådgivere.

Fordeler med å lære med LIBF

Helt fleksibel læring Over 140 års ekspertise Innovativ personlig læring Belønning av ambisjonene
Pass på læring rundt livet ditt, men studer på en strukturert måte, ved å bruke en fleksibel nettbasert tilnærming med full støtte fra forelesere og veiledere. Lær deltid eller heltid – i ditt eget tempo, helt online, hvor som helst. Oppgrader ekspertisen din med fremtidens ferdigheter. For å hjelpe deg med å lykkes og komme deg videre i karrieren, kombinerer vi vår lange historie med utdanning innen finans, business og bank med den oppdaterte nettbaserte læringsplattformen. Lær på dine egne premisser. Få ferdighetene du trenger for å nå ditt fulle potensiale og nå ambisjonene dine. Du vil ha støtte, samt tilgang til avanserte digitale læringsverktøy og praktisk ekspertise fra det virkelige liv. Fjernundervisning er et rimelig, skreddersydd alternativ som passer din livsstil. Gebyrer for vår online grad er spredt over lengden på det valgte programmet, noe som gjør det enklere for deg å administrere økonomien din.

Online grader

Nettbasert læring – også kjent som fjern- eller virtuell læring – lar studentene fullføre graden på nettet samtidig som den gir fleksibiliteten som ofte er nødvendig i dagens travle verden. Ved LIBF underviser vi i kurs ved hjelp av interaktive læringsverktøy og multimediestudiemateriell ved siden av live økter med forelesere og løpende bistand fra akademiske veiledere. Du vil ha full fleksibilitet til å studere når og hvor du vil, uten å miste den personlige forbindelsen til lærerne og klassekameratene dine.

De tre F-ene som skiller oss fra hverandre

Frihet: Online grader ved LIBF gir deg friheten til å studere etter en tidsplan som passer dine individuelle behov. Vi tilbyr også deltidsalternativer på både lavere og høyere gradsnivå.

Fleksibilitet: Våre betalingsalternativer gir deg fleksibiliteten du trenger for å ha kontroll over økonomien din. Kvalifiserte britiske studenter kan også få tilgang til statlige studielån. Selvfinansierte studenter har muligheten til å betale i månedlige avdrag eller årlig.

Finansiering: LIBF tilbyr en rekke stipender og stipender, som støtter både hjemme- og internasjonale studenter. Finansiering skal tross alt aldri stoppe noen fra å ta utdanning.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål