Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Introduksjon

LIBF har vært et respektert navn innen britisk utdanning i over 140 år. Vi tilbyr grunn- og videreutdanningskurs for britiske og internasjonale studenter på deltid og heltid. Som en mindre institusjon for høyere utdanning med et ekspertfakultet er vi perfekt plassert for å hjelpe deg på din karrierereise – vi har hjulpet tusenvis av studenter over hele verden til å gjøre nettopp det.

Kursene våre gir ferdighetene du trenger for en karriere innen virksomhet, ledelse, datavitenskap og finans med sterk vekt på praktiske ferdigheter hentet fra virkelige situasjoner.

Hva er fjernundervisning?

Fjernundervisning lar internasjonale og britiske studenter studere for en LIBF-grad fleksibelt og online. Å studere i ditt eget tempo lar studentene kombinere studiene med en fulltidsjobb eller andre forpliktelser.

Hvorfor studere ved LIBF?

Vi har et rykte for utmerket undervisning som møter praktiske behov. Når du studerer hos oss, vil du lære av akademikere som har hatt suksessfulle karrierer – industriledere som vil dele sine erfaringer med deg for å berike læringen din. Og når du blir med i LIBF, blir du med i et globalt fellesskap av fagfolk og alumner. Dette nettverket kan hjelpe deg på alle stadier av karrieren. LIBF er en registrert leverandør av høyere utdanning hos Studentkontoret.

Hva er LIBFs historie?

Tilbake i 1879 var det ingen kvalifikasjoner for bankarbeidere og svært få muligheter til å gå videre. Forenet av behovet for profesjonell anerkjennelse for sine ferdigheter og erfaring, opprettet en liten gruppe bankfagfolk det første Institute of Bankers i England og Wales som senere ble LIBF.

I dag gir LIBF studenter over hele verden alt de trenger for å lære fleksibelt på nett, hvor som helst, og er det eneste profesjonelle organet i verden med fullmakter til å tildele grad. Vi har et globalt fellesskap av studenter og alumni som spenner over 120 land.

LIBF fjernundervisningskurs

Vi tilbyr åtte fjernundervisningskurs – fire på lavere nivå, tre master og en MBA. Honorarene deles opp over din valgte studietid og er totalt lik enten du studerer på heltid eller deltid.

Grunnkurs

 • BSc (Hons) Business Management (total kostnad £20 850 eller £6 935 per år på heltid)
 • BSc (Hons) Computer Science (total kostnad £ 20 850 eller £ 6 935 i året på heltid)
 • BSc (Hons) Data Science (total kostnad £ 20 850 eller £ 6 935 i året på heltid)
 • BSc (Hons) International Management (total kostnad £ 20 850 eller £ 6 935 i året på heltid)

Postgraduate kurs

 • MSc kunstig intelligens (total kostnad £9 750)
 • MSc Data Science (total kostnad £9 750)
 • MSc Management (total kostnad £9 750)
 • MBA (total kostnad £10 250)

Varighet av kurs

Studenter kan ta våre fjernundervisningskurs på hel- eller deltid.

Mens studietiden for en lavere grad er tre år, er det to fleksible deltidsalternativer som varer enten fire eller seks år. Tilsvarende er heltidsstudietiden for våre master- og MBA-graduate grader 12 måneder, men du kan ta dem på deltid over 18 måneder eller to år.

Karrieremuligheter

Kursene våre utstyrer studentene våre med den brede kompetansen de trenger for en karriere innen business og teknologi. Mange av studentene våre går videre til uteksaminerte trainee-ordninger eller blir med i et av de fire store regnskaps- og konsulentfirmaene (PwC, KPMG, EY og Deloitte). Voksne studenter opplever at deres nye ferdigheter og kvalifikasjoner åpner for nye karrieremuligheter eller lar dem ta sine egne forretningsforetak til neste nivå.

Tjenester for studenter og nyutdannede

Ved LIBF tror vi på å gi kontinuerlig støtte til studentene våre. Allerede før du slutter deg til oss, vil vårt støttepersonell være tilgjengelig for å hjelpe deg med søknaden din, påmelding og andre administrative prosesser. Trenger du råd om å styre studiene og forberede deg til eksamen, kan du når som helst snakke med din personlige studierådgiver. Og vårt karriere- og ansettelsesteam vil fortsette å gi råd til studenter i opptil tre år etter at de er uteksaminert.

Stipend og finansiering

Vi tilbyr flere stipender og stipendplaner for å hjelpe studentene våre med å drømme stort og nå målene sine. Du kan være kvalifisert for et av våre undergraduate- eller postgraduate-stipend, uansett om du er en britisk eller internasjonal student.

Storbritannias studenter

Du vil motta totalt 2.850 £ for hele programmet, noe som betyr 950 £ hvert akademisk år (3 år). Beløpet vil bli justert pro rata i tilfelle du velger å studere deltid.

Storbritannias doktorgradsstudenter

Du vil motta totalt 1.000 £ for hele programmet, uavhengig av om du studerer på heltid eller deltid.

Vi har også en stipendplan for yrkesaktive. Hvis du oppfyller alle opptakskriteriene, vil du få et stipend på 1.000 £.

Internasjonale studenter

Hvis du ikke er en britisk student, vil du få 35 % reduksjon i skolepenger.

Har du spørsmål om LIBF-stipendplaner? Vennligst se vår stipendside for ytterligere detaljer og send gjerne prospektet ditt for å få mer informasjon om programmet og stipendet.

Steder

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Spørsmål