Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Introduksjon

Hvem vi er

I 1971 drømte pastoren Jerry Falwell om verdensforandring. Han så for seg en generasjon fagfolk på alle felt som elsket Gud, tjente andre og var best på hva de ble kalt til å være. Han så et universitet på et fjell hvor denne opplæringen kunne skje - og han begynte å bygge den. Mindre enn 50 år senere er Liberty University en akkreditert evangelisk liberalistisk institusjon med 17 høyskoler og skoler, over 100 000 studenter og 600 studieprogrammer fra fagbrevet til doktorgradsnivå. Over 400 av disse programmene er tilgjengelige for studenter over hele verden gjennom våre online programmer.

Mer enn det trener Liberty University piloter, rådgivere, administrerende direktører, sykepleiere, lærere, kunstnere, advokatpersonell, pastorer - fagpersoner i nesten alle felt som elsker Gud, tjener andre i lokalsamfunnene deres og er de beste på det de blir kalt til å være . Liberty University trener mestere for Kristus.

Påvirke verden

Ved å legge vekt på akkurat den rette balansen mellom akademisk teori, forskning og praktisk opplæring, betyr Libertys unike tilnærming til utdanning at du kan være forberedt på ikke bare å lykkes i ditt yrke du velger, men også tilpasse deg og trives i en marked som stadig skifter.

Ved Liberty University vil du være utstyrt til å gjøre jobben din etisk og med dyktighet. Få den kritiske tenkningen, forskningen, dataanalysen og kommunikasjonsevnen du trenger for å bli en viktig bidragsyter i ditt felt og den typen leder som inspirerer andre.

Hardt arbeid, mot og integritet definerer vår tro, slik at vi ikke bare utstyrer studenter med en grad - vi trener mestere for Kristus som påvirker verden.

Online-programmer - en utvidelse av vårt oppdrag og vårt campus

Det som startet som en visjon for et blomstrende universitet i Virginia, har nå spredd seg over hele verden. Online-utdanningsprogrammer har økt i popularitet, men Liberty University har banet vei i fjernundervisning siden midten av 1980-tallet . Vårt online program startet i 1985 som Liberty University School of Lifelong Learning fordi vi anerkjente at gjennom fjernundervisning, var mange studenter i stand til å jobbe mens de gikk på skolen for første gang.

Våre fjernundervisningsprogrammer startet som korrespondansekurs. Liberty ville sende VHS-bånd lastet med kursinnhold til studentene, og studentene ville sende tilbake oppgaver og tester overvåket av en proctor. Internett-boom på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet gjorde det mulig for Liberty å tilby kristne universitetsstudier utelukkende online.

I dag får studentene tilgang til kursinnholdet sitt i Blackboard, en online læringsplattform. Tester og oppgaver som en gang måtte sendes tilbake til vårt Virginia-campus, sendes nå online fra studenter over hele kloden. Libertys avanserte digitale ressurser gjør det mulig for studenter å få kontakt med klassekamerater, så vel som tilgang til det beste innen faglige ressurser, inkludert over 750 000 elektroniske bøker, tidsskrifter og fagfellevurderte artikler. Studentene har også tilgang til Online Writing Center og forskjellige online studentmiljøer.

Du er alltid velkommen til å komme og utforske Libertys campus i Lynchburg, Va. Intensiv på campus, hjemkomst og påbegynnelse er fantastiske begivenheter å delta i som online-student og gi muligheter for deg å få kontakt med skolen din. Men selv om du ikke gjør det, vet at det viktigste vi bygger her er endrede liv - på Liberty vil du dra nytte av over 30 år med læring, vekst, tilpasning og innovasjon for distanseleven og mer enn et tiår å forske på behovene til den elektroniske studenten. Du kan være trygg på at vi har tatt oss tid til å lære hva som er viktig for deg.

Rimelig, tilgjengelighet

Med så mange online høgskoler og universiteter å velge mellom, kan det være vanskelig å finne et online program som er både fleksibelt og rimelig. Liberty University 's online programmer kan tilby deg begge deler!

Våre online programmer rangeres blant de fem beste av mer enn 2 100 online høgskoler og universiteter, for kvalitet, overkommelighet og tilgjengelighet av BestColleges.com.

Vi har vært banebrytende fjernundervisning siden 1985 og tilbyr en unik og velprøvd tilnærming til nettbasert utdanning.

Akademisk kvalitet

Liberty University 's online program streber kontinuerlig mot nye utdannelsesmessige fremskritt og økt grad av tilgjengelighet. Vi vil at du skal kunne forfølge en grad som best passer dine lidenskaper og karrieremål.

Liberty University tilbyr:

 • Over 250 tilgjengelige onlineprogrammer å velge mellom.
 • De samme kvalitetsstandardene som våre boligprogrammer.
 • Kontinuerlig oppdatert kursinnhold designet for å gjenspeile gjeldende bransjepraksis.
 • Et fakultet bestående av ledere fra hvert felt som bringer erfaring fra klassen til den virkelige verden.

tilgjengelighet

Vi forstår at det kan være utfordrende å tilpasse en grad til det travle livet ditt. Av denne grunn gir vi deg muligheten til å tilpasse fullføringsplanen til Liberty University for å passe best til timeplanen din.

For å dekke dine personlige behov og utdanningsbehov:

 • De fleste av våre online grader tilbys i et 100% online format.
 • Online gradsstudier tilbys i et åtte ukers undervisningsformat med åtte startdatoer per år.
 • De fleste av Libertys online gradsstudier tilbyr fleksibilitet til å fullføre oppgaver når som helst på dagen uten nødvendige påloggingstider for de fleste programmene.
 • Liberty University krever ikke standardiserte testresultater eller fullskoleutskrifter for opptak til studenter.

gunstig

Liberty University ønsker ikke bare å gi deg utdanning av høy kvalitet, men også tilby skolepenger til en overkommelig pris. Vi forstår at det kan være vanskelig å finne måter å betale for utdannelsen på. Av denne grunn har vi arbeidet med å sikre at undervisningen forblir til en fornuftig pris, mens vi fremdeles gir en avansert, akkreditert og utmerket utdanning.

Søk i dag for å begynne reisen din på et topp Christian Christian University!

Bli med på misjonen fra Liberty University og se verdien av kristenopplæring for deg selv. Start på veien mot å fortsette utdannelsen din gjennom et av Liberty University 's online college-programmer. Liberty er på alle måter en institusjon med høyere læring i verdensklasse, viet til å forberede deg til suksess i alle livets aspekter.

Rangering og utmerkelser

# 1 Beste online college i Amerika
Gullnivå - School of Distinction
Topp online universitet i Virginia
Topp online Christian College in the Nation

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Spørsmål