Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Introduksjon

Online grader fra Lebanese American University

Fremme karrieren din med en online grad fra Lebanese American University. Våre innovative programmer gir utdanningen du trenger for å utmerke deg i din valgte progresjon og åpner dører til grenseløse muligheter.

Med en forpliktelse til å skape et globalt mangfoldig og kulturrikt læringsfellesskap som gir en tilgjengelig høyere utdanningsopplevelse uansett hvor en student befinner seg eller sosioøkonomisk bakgrunn, er LAU stedet hvor du kan nå potensialet ditt. Som en libanesisk amerikansk universitetsstudent kan du oppleve akademisk dyktighet og en moderne læreplan med et globalt perspektiv.

Libanese American University opererer under et charter fra Board of Regents ved University of the State of New York og er akkreditert av New England Commission of Higher Education (NECHE). Deres 100% nettbaserte programmer har fått styregodkjenning fra New York State Education Department, noe som betyr at kursplanen oppfyller de akademiske kriteriene til andre amerikanske universiteter.

Utforsk programmene våre

Akselererte, karrierefokuserte nettprogrammer

MBA i Global Business Administration online

MBA i Global Business Administration (online) ved Lebanese American University tilbyr både arbeidere og nyutdannede fleksibiliteten til å fullføre en avansert grad mens de møter arbeids- og livskrav. Du vil fullføre MBA-programmet ditt online med jevnaldrende fra hele verden og oppgradere klar for kravene og utfordringene til moderne bedriftsledelse.

Online MBA i Business Analytics

Rangert som nr. 1 i Libanon for virksomhet og ledelse1, hjelper Lebanese American University deg å bygge bro mellom analyse og forretningsadministrasjon for å forberede deg på etterspurte forretningsanalyseroller. Den elektroniske MBA i Business Analytics utstyrer deg med de nødvendige tekniske ferdighetene og kunnskapene for å fremme karrieren din og få de viktige strategiske, problemløsnings- og beslutningsferdighetene i dagens verden. Ingen tidligere analytisk erfaring er nødvendig.

Online MS anvendt kunstig intelligens

Den elektroniske mastergraden i anvendt kunstig intelligens gir ekspertisen du trenger for å bruke, evaluere og bidra til utviklingen av AI-teknikker. Programmet kan fullføres på bare to år og ingen tidligere AI-teknisk erfaring er nødvendig for opptak. Som student vil du lære online fra fakultetet med ekte AI-teknologierfaring i et virtuelt klasserom designet for å passe til din personlige timeplan.

Online MS i informatikk

Den fleksible online MS i informatikk gir de banebrytende ferdighetssettene du trenger for å lykkes i det raskt voksende teknologifeltet i Midtøsten og utover. Du vil få en avansert forståelse av emner som dataanalyse, kunstig intelligens og maskinlæring og bruke det du lærer i en rekke globale sammenhenger.

Online MS International Construction Management

Utvikle den avanserte kunnskapen om byggebransjeledelse du trenger for å lykkes i det voksende globale byggemarkedet. I motsetning til andre byggeledelsesprogrammer, er denne graden internasjonalt fokusert. Vi er unikt posisjonert geografisk og kulturelt for å tilby et omfattende program som fokuserer på det ekspanderende globale byggemarkedet.

Online cybersikkerhetssertifikat

Dette sertifikatet er utformet for å gi forbedret opplæring for IT-fagfolk, og kombinerer grunnleggende konsepter og prinsipper med eksponering for nye teknologier og løsninger. Du vil få en praktisk forståelse av nøkkelspørsmål knyttet til grunnleggende kryptografi, nettverkssikkerhet og dataetterforskning.

Online sertifikat for kunstig intelligens og datavitenskap

Få spesialisert kunnskap innen kunstig intelligens og datavitenskap på bare seks måneder. De ni studiepoengene opptjent gjennom sertifikatprogrammet kan brukes på universitetets online MS i informatikkprogram. Du vil utforske en grundig læreplan undervist av erfarne og mangfoldige fakulteter og nettverk med studenter i masterprogrammet.

Raske fakta

 • #2 i Libanon1
 • 100 % online grader
 • 46 000 alumner over hele verden

Hvorfor Libanese American University?

Vi gir studentene våre mulighet til å finne veien til suksess gjennom en forpliktelse til akademisk dyktighet. Vårt utmerkede fakultet og mangfoldige studentpopulasjon skaper et konkurransedyktig og omsorgsfullt fellesskap som spenner over hele verden.

Globalt mangfoldig fellesskap

Vi er forpliktet til å skape et mangfoldig og kulturelt rikt fellesskap som gir tilgjengelig utdanning for alle.

Moderne læreplan

Gjennom moderne instruksjonsmetoder og bransjeinformerte læringserfaringer, vil du oppgradere med kunnskapen og ferdighetene du trenger for å avansere i karrieren din.

Utmerket fakultet

Fakultetet vårt utmerker seg i undervisning, forskning og samfunnstjeneste, og bringer verdifull bransjeekspertise og relevant erfaring til nettklasserommet og gir en-til-en-støtte.

Karriereforberedelse

Vi oppfordrer deg til å finne din lidenskap og omfavne LAUs entreprenørånd. LAU-kandidater er svært ansettelsesdyktige, med 82% av nyutdannede som finner arbeid innen et år etter fullført grad.

Lær mer om oss

Fleksibel nettbasert læring

Bli med i vårt støttende akademiske fellesskap, ta kontakt med instruktørene dine og nettverk med studenter fra hele verden. Våre nettprogrammer leverer samme akademiske kvalitet som tilbud på campus med fleksibiliteten du trenger for å lykkes.

Vær i hjertet av alt

Kilder

1World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Steder

Steder
 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, USA

   Spørsmål