Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Introduksjon

Nettstudier fra det libanesiske amerikanske universitetet

Fremme din karriere med en online grad fra Lebanese American University (LAU). Våre innovative programmer gir utdanningen du trenger for å utmerke deg i din valgte karriere og åpner dører til grenseløse muligheter.
Med en forpliktelse til å skape et globalt mangfoldig og kulturelt rikt læringsfellesskap som gir en tilgjengelig høyere utdanningsopplevelse uansett hvor en student befinner seg eller sosioøkonomisk bakgrunn, er LAU stedet hvor du kan nå potensialet ditt. Som en 100 % nettstudent kan du oppleve akademisk dyktighet og en moderne læreplan med et mangfoldig globalt perspektiv.
Libanese American University opererer under et charter fra Board of Regents ved University of the State of New York og er akkreditert av New England Commission of Higher Education (NECHE). Deres 100% nettbaserte programmer har fått styregodkjenning fra New York State Education Department, noe som betyr at kursplanen oppfyller de akademiske kriteriene til andre amerikanske universiteter.

Utforsk programmene våre

Akselererte, karriererettede programmer

MBA i Global Business Administration online

Forbered deg på suksess som en effektiv, etisk bedriftsleder i karrierer over hele verden. Den nettbaserte MBA-en kombinerer moderne undervisningstilnærminger, unike læringsopplevelser og ulike valgmuligheter for å levere en innovativ, banebrytende forretningsutdanning. De fleste studenter fullfører graden på to år, men et akselerert studiealternativ er tilgjengelig der du kan doble opp på kurs og ta eksamen på 12-14 måneder.
Online MBA i Business Analytics
Bro over gapet mellom analyse og forretningsadministrasjon for å forberede seg på etterspurte forretningsanalyseroller. Den elektroniske MBA i Business Analytics utstyrer deg med de nødvendige tekniske ferdighetene og kunnskapene for å fremme karrieren din og få viktige strategiske, problemløsnings- og beslutningsferdigheter i dagens verden. Ingen tidligere analytisk erfaring er nødvendig. Et akselerert studiealternativ er tilgjengelig der du kan doble opp på kurs og oppgradere på bare 12-14 måneder.

Online MBA i Healthcare Management

Den elektroniske MBA i Healthcare Management-graden utforsker statistikk, data og entreprenørskap innenfor det stadig skiftende helsevesenet. I tillegg gir graden varierte, nettbaserte valgmuligheter som lar deg utforske det valgte studieområdet samtidig som du får eksepsjonelle lederegenskaper som du umiddelbart kan bruke i karrieren din. Fullfør graden din på to år og bli en global leder innen helsetjenester.
Online MS anvendt kunstig intelligens
Få ekspertisen du trenger for å anvende, evaluere og bidra til utviklingen av AI-teknikker. Programmet kan fullføres på bare to år og ingen tidligere AI-teknisk erfaring er nødvendig for opptak. Som student vil du lære online fra fakultetet med ekte AI-teknologierfaring i et virtuelt klasserom designet for å passe timeplanen din.

Online MS i informatikk

Utvikle de banebrytende ferdighetssettene du trenger for å lykkes i det raskt voksende teknologifeltet i Midtøsten og utover. Du vil få en avansert forståelse av emner som dataanalyse, kunstig intelligens og maskinlæring og bruke det du lærer i en rekke globale sammenhenger.
Online MS International Construction Management
Utvikle den avanserte kunnskapen om byggebransjeledelse du trenger for å lykkes i det voksende globale byggemarkedet. I motsetning til andre byggeledelsesprogrammer, er denne graden internasjonalt fokusert. Vi er unikt posisjonert geografisk og kulturelt for å tilby et omfattende program som fokuserer på det ekspanderende globale byggemarkedet.

Online cybersikkerhetssertifikat

Dette sertifikatet er utviklet for å gi forbedret opplæring for IT-fagfolk, og kombinerer grunnleggende konsepter og prinsipper med eksponering for nye teknologier og løsninger. Du vil få en praktisk forståelse av nøkkelspørsmål knyttet til grunnleggende kryptografi, nettverkssikkerhet og dataetterforskning.

Online sertifikat for kunstig intelligens og datavitenskap

Få spesialisert kunnskap innen kunstig intelligens og datavitenskap på bare seks måneder. De ni studiepoengene opptjent gjennom sertifikatprogrammet kan brukes på universitetets online MS i informatikkprogram. Du vil utforske en grundig læreplan undervist av erfarne og mangfoldige fakulteter og nettverk med studenter i masterprogrammet.

Raske fakta

 • Delt nummer 1 universitet i Libanon av THE World University Rankings for 2024
 • #1 for internasjonale utsikter i Libanon av THE World University Rankings for 2023
 • #22 i den arabiske verden av QS University Rankings i den arabiske regionen for 2023
 • #2 for graduate employability i Libanon av QS Graduate Employability Rankings 2022
 • 100% online grader
 • 46.000 alumner over hele verden

Hvorfor Lebanese American University?

Vi gir studentene våre muligheten til å finne veien til suksess gjennom en forpliktelse til faglig dyktighet. Vårt fremtredende fakultet og mangfoldige studentpopulasjon skaper et konkurransedyktig og omsorgsfullt samfunn som spenner over hele verden.

 • Globalt mangfoldig samfunnVi er forpliktet til å skape et mangfoldig og kulturrikt samfunn som gir tilgjengelig utdanning for alle.
 • Moderne læreplanGjennom moderne instruksjonsmetoder og bransjeinformerte læringsopplevelser vil du oppgradere med den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å fremme i karrieren din.
 • Distinguished FacultyFakultetet vårt utmerker seg i undervisning, forskning og samfunnstjeneste, og bringer verdifull bransjeekspertise og relevant erfaring til nettklasserommet og gir en-til-en-støtte.
 • KarriereforberedelseVi oppfordrer deg til å finne din lidenskap og omfavne LAUs gründerånd. LAU-kandidater er svært ansettbare, med 82% av kandidatene som jobber i løpet av et år etter fullført grad.Lær mer om oss
 • Fleksibel online læringBli med i vårt støttende akademiske fellesskap, ta kontakt med instruktørene dine og nettverk med studenter fra hele verden. Våre nettprogrammer gir samme akademiske kvalitet som tilbud på campus med den fleksibiliteten du trenger for å lykkes.

Vær i hjertet av alt.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, USA

   Spørsmål