Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Introduksjon

Unikt posisjonert for å trives i forbindelsen mellom næringsliv, myndigheter og samfunn, hos Kogod, tror vi at næringslivet er en kraft for meningsfull endring. American University er anerkjent for sitt sterke engasjement for offentlig tjeneste, tverrfaglig utdanning, internasjonalt engasjement og forskning. Universitetsområdet ligger i et boligområde i den nordvestlige delen av District of Columbia, mindre enn en kilometer fra Tenleytown metrostasjon og i nærheten av mange ambassader, offentlige etater, internasjonale byråer, frivillige organisasjoner, ideelle organisasjoner og selskaper. Kogod School of Business (Kogod) ble etablert i 1955.

Gjennom årene har Kogod utnyttet American Universitys sterke rykte for å gi mange muligheter for studenter som er interessert i forbindelsen mellom privat virksomhet og offentlig tjeneste, og gitt tilgang til en rekke organisasjoner i nærheten. I 1979 ble skolen oppkalt etter alumnus Robert P. Kogod, en vellykket eiendomsutvikler, som en anerkjennelse for hans sjenerøse støtte. David Marchick har fungert som dekan for Kogod siden august 2022.

Vi har tilgangen og mulighetene du ikke kan få andre steder. Kogods beliggenhet i Washington, DC, og forbindelser over hele verden betyr at du vil ha tilgang til personlige og profesjonelle muligheter du ikke finner andre steder. Og med våre små klassestørrelser vil du være i stand til å skape meningsfulle relasjoner med professorer og jevnaldrende som vil vare livet ut. Rangert som nr. 16 av US News & World Report for beste online graduate-programmer i 2021 og lokalisert i hjertet av Washington, DC, gir vi deg mulighet til å realisere ambisjonene dine gjennom strenge, men fleksible programmer som undervises på nettet.

Steder

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Spørsmål