Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Introduksjon

Hvorfor King er online?

Samme kvalitet. Samme akademiske rigor. Leveres fleksibelt.

King's College London er rangert blant verdens mest prestisjetunge universiteter.

Vår verdensledende forskning er kjernen i vår tilnærming til undervisning, og dette gjelder også våre online kurs.

Våre nettkurs er undervist av de samme fremragende akademikerne som våre kurs på campus - den eneste forskjellen er fleksibel modus for levering. Læring foregår på et tidspunkt og sted som er best egnet for våre studenter.

Kursene er utformet spesielt for et publikum på nettet, ved hjelp av en rekke aktiviteter, inkludert videoer, onlinequizzer, diskusjonsfora, online lesing.

Kongens nettstudenter drar nytte av de samme studentressursene og støtten gjennom hele studiet, inkludert tilgang til bibliotekstjenester, faglig skriftlig kompetanse, rådgivning og karriere råd.

Kongens nettstudenter har også mulighet til å samarbeide med et nettverk av andre konges nettstudenter fra hele verden. Ved uteksamineringen blir Kings Online-studenter med i vårt godt koblede og aktive verdensomspennende alumni-nettverk.

King satser høyt på graduate employability og har en dedikert karriere tjeneste for å hjelpe elevene å finne den rette karriereveien for dem. I tillegg utfører et nettstudium viktige ansettelsesevner som er etterspurt av organisasjoner over hele verden.

Steder

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Spørsmål