Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

Introduksjon

Handle om

I dagens raske globale forretningsmiljø er det viktig å engasjere seg i livslang læring for å sikre at dine ferdigheter forblir relevante for arbeidsgivere.

Online læringsteknologi og mobile enheter har gjort å gjøre en grad rimeligere og mer fleksibel fra et tidsstyringsperspektiv, enn noen gang før.

Key West University små gjennomsnittsklassestørrelse (15 studenter) og Personal Learning Advisors sikrer at hver student får den individuelle støtten de trenger for å fullføre sine studier.

KWU fakultet og medarbeider mener at vår akademiske og karriere suksess er vår topp prioritet.

Kathleen Zabelina, Campusdirektør

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Historie

Key West University (KWU) er et 100% online universitet.

Universitetet ble grunnlagt av en gruppe internasjonalt næringsliv og utdannelse fagfolk med over 40 års kombinert erfaring.

Deres bånd med det globale næringslivet gir dem en sterk forståelse av ferdighetene studentene trenger for å bygge vellykkede karrierer i både forretning og lov.

Oppdrag

Oppdraget til Key West University (KWU) er å etablere et internasjonalt fellesskap av akademiske fakultet og næringslivsfagfolk som tenker innovativt og samarbeider for å utstyre studentene med de ferdigheter og kompetanser som arbeidsgivere verdsetter i dagens raske globale forretningsmiljø.

Visjon og Formål

 • Kvalitet
  KWU er forpliktet til å gi en relevant global pedagogisk opplevelse.
 • gunstig
  KWU pedagogiske tilbud er priset for å møte de økonomiske behovene til et bredt spekter av studenter.
 • Integritet
  Studenter og fakultet vil streve etter å opprettholde høye etiske standarder gjennom hele sin KWU-opplevelse, som vil bli gjennomført i arbeidsverdenen.
 • Karriereorientert utdanning
  Våre læreplaner tar sikte på å utruste studenter med praktiske ferdigheter verdsatt av arbeidsgivere i dagens raske globale forretningsmiljø.
 • Individuell støtte
  Hver student vil ha en personlig lærerådgiver som motiverer dem til å fullføre sin pedagogiske reise.
 • Lokal og global ekspertise
  Om lag sytti prosent (70%) av programinstruktører er amerikanske, mens tretti prosent (30%) er internasjonale fakultetsmedlemmer. Det mangfoldige kompetanse, faglig og faglig erfaring fra KWU-fakultetet støtter oppdraget til universitetet vårt. Fakultet og ansatte jobber tett sammen for å utstyre studentene med kompetansen og kunnskapen som arbeidsgiverne krever for å lykkes i den globale arbeidsstyrken.

KWU er lisensiert av Florida Department of Education under lisens № 5988.

Steder

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Spørsmål