Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Introduksjon

Kepler begynte som en drøm om å forbedre utdannelsesmulighetene for astrologer. Opprinnelig tok dette form av en 4-årig høyskole som inkluderte astrologiske studier innebygd i et program for liberal arts. Høgskolen inkluderte spesialiserte studiekurs for å presentere en kartlegging av teknikker fra forskjellige kulturer og tidsperioder.

Vårt løfte til våre studenter og støttespillere er at Kepler vil holde seg til sitt primære mål: å gi en pedagogisk mulighet av høy kvalitet til alle som er interessert i det brede feltet astrologi og hvordan det har blitt praktisert i forskjellige tidsperioder og forskjellige kulturer opp gjennom I dag.

Kepler tiltrekker seg et bredt spekter av individer fra hele USA og over hele verden, både som studenter og som lærere. Studentene våre kommer fordi de søker en astrologisk utdannelse i verdensklasse. Lærerne våre kommer til Kepler fordi de er eksperter på sitt felt og elsker sjansen til å formidle sin ekspertise. Forstanderskapet vårt kommer fordi de ønsker å delta aktivt i å fortsette og bygge en institusjon for astrologisk utdannelse i verdensklasse.

Steder

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Spørsmål