Keystone logo
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Introduksjon

Om Wesleyan

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Beliggenhet: Vi ligger i Owensboro, Kentucky - en by på Ohio-elven. KWC ligger bare 40 minutter øst for Evansville, Indiana, 2 timer nord for Nashville, Tennessee, 2 timer vest for Louisville, Kentucky, og 4 timer øst for St. Louis, Missouri. Daviess County er hjemsted for 94.000 innbyggere.

 • Akademikere: Kentucky Wesleyan College tilbyr 29 majors og 13 pre-profesjonelle læreplaner. Vårt forhold mellom student og fakultet er 12: 1.

 • Gjennomsnittlig Freshman-profil for høsten 2015: ACT = 22, SAT = 980 (Kritisk lesing og matematikk), GPA = 3,27. Over en tredjedel rangerer i topp 25 prosent av sin videregående opplæringsklasse.

 • Fakultet: Mer enn 88 prosent av fakultetet har en Ph.D. eller terminal grad.

 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College er godkjent av universitetssendaten i General Board of Higher Education

 • Atletikk: Kentucky Wesleyan Panthers konkurrerer i NCAA Division II og er medlemmer av Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiate menns lag inkluderer baseball, basketball, langrenn, spor og felt, golf, fotball og fotball. Kvinner konkurrerer i basketball, langrenn, spor og felt, golf, fotball, softball, tennis og volleyball.

Vårt oppdrag

Her er vår misjonserklæring: Kentucky Wesleyan College , i samarbeid med United Methodist Church, fremmer en liberal artsutdanning som nærmer og forbereder studentene intellektuelt, åndelig og fysisk for å oppnå suksess i livet.

Så hva betyr det? Det betyr at i mer enn 150 år har vi tjent studenter i liberal arts tradisjon, og i de neste 150 årene ved Kentucky Wesleyan vil elevene lære å tenke kritisk, kommunisere effektivt og leve etisk i et komplekst, raskt forandre verden.

Suksessen til hver elev er vår topp prioritet. Hvert kurs vi tilbyr og alle erfaringer på campus fører deg til et mål - oppgradering.

Som ny student begynner du en personlig reise på dagen du kommer på campus. Vi hjelper deg med å skape en unik veikart for høyskolesuksess med faglige, sosiale og ekstrakursive mål.

I og utenfor klasserommet opplever du oppmuntringen til et nært samfunn som er forpliktet til trivsel og langsiktig suksess. Vårt livlige, innbydende campus vil gi deg spennende sosiale, service- og ledelsesmuligheter.

Den Wesleyan Way

På Kentucky Wesleyan tror vi på en utdanning som går langt utover læreboken, dataskjermen eller den skriftlige eksamenen. Ledere i neste generasjon er de som har blitt utdannet med en bred oversikt over hvordan relasjoner har betydning for den globale suksessen til vår verden.

Derfor tror vi på "The Wesleyan Way" for å lære og leve. Wesleyan Way er basert på fire prinsipper vi innarbeider i hver eneste ting vi gjør:

 1. Vi gjør alt med HONOR .

 1. Vi støtter alltid hverandre .

 1. Vi vil konkurrere med integritet.

 1. Vi elsker hverandre i Kristus.

Lær mer om The Wesleyan Way.

akkreditering

Kentucky Wesleyan College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission på høyskoler for å tildele baccalaureate grader.

Kontakt Kommisjonen på høyskoler, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, på http://www.SACSCOC.org for spørsmål om akkreditering av Kentucky Wesleyan College .

Steder

 • Owensboro

  Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Spørsmål